קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פירה עם רוטב ראנץ

פירה עם רוטב ראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה עם רוטב ראנץ. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו פירה עם רוטב ראנץ, מחית תפוחי אדמה, ו מחית תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף את כל המרכיבים בקערה קטנה להתמזג. לעשות קדימה: יכול להיות made2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים תפוחי אדמה ב largeovenproof סיר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים מספיק מים קרים מעלכדי לכסות ולהוסיף 1 כף מלח גס.מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית heatto בינוני-גבוה ומבשלים עד פוטאטותהם מכרז כאשר פירסינג עם סכין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מסננים תפוחי אדמה; reservepot.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
תנו לתפוחי אדמה לעמוד במסננת עדהבית השחי, כ -20 דקות. Workingin אצוות, הקש על תפוחי אדמה דרךעוזר potato בחזרה לתוך אותו סיר (do notstir; תפוחי אדמה צריך להיות רך). לעשות קדימה: תפוחי אדמה ניתן לעשות 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לעמוד בטמפרטורת החדר.
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מערבבים שמנת, חלב וחמאה בסיר קטן; להביא tosimmer. מקפלים בעדינות חצי תערובת השמנתכמו תפוחי אדמה; לחזור עם שאריות creammixture. מקפלים 3/4 כוס רוטב עגבניות; ריזרב נשאר ההלבשה forserving. תפוחי אדמה העונה לטעום עם מלח צרוד ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
רוטב ראנץרוטב ראנץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
העברת סיר עם פירה לתנור ולחמם מחדש נחשפו עד תפוחי אדמה מחוממים דרך, על 10 דקות עבור תפוחי אדמה טריים או 30 דקות אם תפוחי אדמה נעשים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מעבירים פירה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
טפטוף עם נשאר ההלבשה לשרת.
11
בתיאבון