פירה עם רוטב ראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה עם רוטב ראנץ. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו פירה עם רוטב ראנץ, מחית תפוחי אדמה, ו מחית תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף את כל המרכיבים בקערה קטנה להתמזג. לעשות קדימה: יכול להיות made2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מניחים תפוחי אדמה ב largeovenproof סיר.
יוצקים מספיק מים קרים מעלכדי לכסות ולהוסיף 1 כף מלח גס.מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית heatto בינוני-גבוה ומבשלים עד פוטאטותהם מכרז כאשר פירסינג עם סכין, על 20 דקות.
מסננים תפוחי אדמה; reservepot.
תנו לתפוחי אדמה לעמוד במסננת עדהבית השחי, כ -20 דקות. Workingin אצוות, הקש על תפוחי אדמה דרךעוזר potato בחזרה לתוך אותו סיר (do notstir; תפוחי אדמה צריך להיות רך). לעשות קדימה: תפוחי אדמה ניתן לעשות 2 שעות קדימה.
מערבבים שמנת, חלב וחמאה בסיר קטן; להביא tosimmer. מקפלים בעדינות חצי תערובת השמנתכמו תפוחי אדמה; לחזור עם שאריות creammixture. מקפלים 3/4 כוס רוטב עגבניות; ריזרב נשאר ההלבשה forserving. תפוחי אדמה העונה לטעום עם מלח צרוד ופלפל שחור טחון טרי.
העברת סיר עם פירה לתנור ולחמם מחדש נחשפו עד תפוחי אדמה מחוממים דרך, על 10 דקות עבור תפוחי אדמה טריים או 30 דקות אם תפוחי אדמה נעשים קדימה.
מעבירים פירה לקערה גדולה.
טפטוף עם נשאר ההלבשה לשרת.