קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

פירה קבוצ'ה עם ג'ינג'ר

פירה קבוצ'ה עם ג'ינג'ר
Kabocha Purée עם ג'ינג'ר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 159 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שמנת כבדה, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 28%. מתכונים דומים: סקווש קבוצ'ה עם זיגוג ג' ינג'ר דבש {Gf & שומן נמוך}, קינמון ג'ינג'ר Kabocha סקווש מרק עם טארט שרי טפטוף, ו מחית ג'ינג'ר-גזר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. קו אפיית מסגרת עם קלף או לסכל. מתבלים בתוך הדלעת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקום סקווש, בצד לחתוך למטה, על גיליון מוכן. מכרז Roastuntil, 1-1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3
בואו להתקרר מעט.
4
קו מסננת עם שכבה כפולה של מטלית; להגדיר מעל קערה קטנה. Pulseginger במעבד מזון עד finelychopped.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
העבר למסננת מוכנה.לאסוף קצוות של בד יחד; לסחוט במאור לשחרר מיץ ג ' ינג ' ר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
סקופ סקווש בשר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים סוכר ומיץ ג ' ינג ' ר כף 1. Withmachine פועל, בהדרגה להוסיף 1 1/2 cupscream ו purée עד חלקה, הוספת morecream על ידי כפות אם עבה מדי. Seasonwith מלח, פלפל, ועוד מיץ ג ' ינג ' ר, ifdesired. בעדינות חם בסיר, מערבבמהירות, עד מחומם דרך. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. Rewarmpurée בעדינות בסיר, הוספת קצת יותר גלידה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות