פירה - רזה
פירה-רזה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה צרים למטה, פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, ו שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה.
הוראות
בסיר גדול, לכסות את תפוחי האדמה עם מים קרים ולהוסיף 1 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להנמיך את החום כדי לשמור על מבשלים. מבשלים עד מכרז מזלג, על 30 עד 60 דקות בהתאם לגודל של תפוחי האדמה.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם למחבת. לסובב את המחבת על חום בינוני עד העורות יבשים, על 1 דקה. חצי מהתפוחי אדמה לרוחב.
שים את החצאים ב ricer לחתוך בצד למטה, ולחץ את תפוחי האדמה דרך ricer לקערה. הבשר צריך לעבור בקלות דרך החורים ואת עורות להישאר ricer. זרוק את העור, וחזור עם תפוחי האדמה הנותרים. (לחלופין, לקלף את תפוחי האדמה המבושלים ולשים דרך טחנת מזון או מחית עם מחית תפוחי אדמה ביד.) מיד מערבבים את החמאה לתוך תפוחי האדמה החמים, ולאחר מכן מוסיפים את חלב החמאה ומשלבים היטב.
בינתיים, לחמם את החלב בסיר קטן עד מהביל אבל לא רותח. מערבבים לאט את החלב לתוך תערובת תפוחי האדמה. העונה עם הנותרים 1 כפית מלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערה הגשה, או להתחמם בקערה מכוסה להגדיר מעל סיר של מים רותחים.
עבור פירה שום: מחממים התנור ל 375 מעלות F. פורסים את החלק העליון של 2 ראשי שום, לשים בתבנית אפייה קטנה, טפטוף עם שמן זית. מכסים בנייר כסף וצלי עד שיני הן רכות מאוד שזוף, על 1 שעה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את ראשי השום כדי לשלוף את שיני. לרסק את שיני עם סכין או לשים דרך ricer, ולהוסיף פירה.