פירה שורש סלרי
פירה שורש סלרי הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 8 מנות. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 316 קלוריות . אם יש לכם פלפל, שורש סלרי, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יאמרו שהוא הגיע למקום. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , וזה די טוב. מתכונים דומים: מרק כרוב סאבוי וסלרי עם קונפי כרישה , בקלה עם רוטב עגבניות-זית-צ'וריסו ופירה , ופירה שמנת .
הוראות
בסיר גדול וכבד תחתית מוסיפים מספיק מים לכיסוי מלא של תפוחי האדמה. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים ואת תפוחי האדמה וקורט גדול של מלח. כשהמים חוזרים לרתיחה, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, כ-30 דקות.
בינתיים, שמים את קוביות הסלרי בסיר עם מספיק מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מכסים בצורה רופפת ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים עד לריכוך, כ-30 דקות. זה צריך להיות זהה לעקביות כמו תפוחי האדמה המבושלים.
מכניסים אותם למחבת ומוסיפים 2 כפות מהחמאה וחצי מהשמנת.
מסננים את שורש הסלרי ומכניסים לבלנדר עם 2 כפות החמאה הנותרות ושאר השמנת. *טוחנים עד לקבלת מחית חלקה תוך הקפדה על כך שהמחית יהיה חם מאוד.
מוסיפים את מחית שורשי הסלרי לתפוחי האדמה ומערבבים היטב. מתבלים קלות במלח ופלפל. .
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות לפחות.
מעבירים נוזלים לבלנדר או מעבד מזון וממלאים אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, שחררו פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופקים כמה פעמים ואז מעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. השפים של Food Network Kitchens לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לתת ייצוג לגבי התוצאות.