קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פירה שורש סלרי

פירה שורש סלרי
פירה שורש סלרי הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 8 מנות. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 316 קלוריות . אם יש לכם פלפל, שורש סלרי, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יאמרו שהוא הגיע למקום. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , וזה די טוב. מתכונים דומים: מרק כרוב סאבוי וסלרי עם קונפי כרישה , בקלה עם רוטב עגבניות-זית-צ'וריסו ופירה , ופירה שמנת .

הוראות

1
ציוד מיוחד: ריסר
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2
בסיר גדול וכבד תחתית מוסיפים מספיק מים לכיסוי מלא של תפוחי האדמה. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייביתפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייבי
3
מוסיפים ואת תפוחי האדמה וקורט גדול של מלח. כשהמים חוזרים לרתיחה, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טרייםליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
4
בינתיים, שמים את קוביות הסלרי בסיר עם מספיק מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מכסים בצורה רופפת ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים עד לריכוך, כ-30 דקות. זה צריך להיות זהה לעקביות כמו תפוחי האדמה המבושלים.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ציוד שתשתמש בו
2 ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט2 ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
5
מסננים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
6
מכניסים אותם למחבת ומוסיפים 2 כפות מהחמאה וחצי מהשמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
סוכריות צהובות (Tart 'n' Tinys)סוכריות צהובות (Tart 'n' Tinys)
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
7
מסננים את שורש הסלרי ומכניסים לבלנדר עם 2 כפות החמאה הנותרות ושאר השמנת. *טוחנים עד לקבלת מחית חלקה תוך הקפדה על כך שהמחית יהיה חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
סוכריות צהובות (Tart 'n' Tinys)סוכריות צהובות (Tart 'n' Tinys)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את מחית שורשי הסלרי לתפוחי האדמה ומערבבים היטב. מתבלים קלות במלח ופלפל. .
מרכיבים שתצטרך
משחת צ'ילי אדום תאילנדימשחת צ'ילי אדום תאילנדי
CeleriacCeleriac
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
1
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות לפחות.
2
מעבירים נוזלים לבלנדר או מעבד מזון וממלאים אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, שחררו פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ספרדי גדול, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל ספרדי גדול, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופקים כמה פעמים ואז מעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
4
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. השפים של Food Network Kitchens לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לתת ייצוג לגבי התוצאות.