קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

פירה של מרק דברים ירוקים עם קינואה ופלפל

פירה של מרק דברים ירוקים עם קינואה ופלפל
פירה של מרק דברים ירוקים עם קינואן ופלפל הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו עם 6 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -12 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 278 קלוריות . , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ושישה יגידו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו פלפלים, פרחי ברוקולי, שמן זית כתית מעולה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה נהדר. מתכונים דומים: עוגות תרד-קינואה עם תבלין פלפל , עוגות תרד-קינואה עם תבלין פלפל , וסלט ירוק עם רוטב פלפל אדום .

הוראות

1
מביאים את הקינואה ו-1 1/3 כוסות מים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגו, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים מחממים 2 כפות שמן זית כתית מעולה בסיר מרק גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, החרסינה והסלרי; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הברוקולי, מתבלים במלח ומבשלים כמה דקות עד שהברוקולי מתכהה ומתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים פנימה 1/4 כוס מים, וממשיכים לבשל עד שהברוקולי רק מבושל. לאחר שהתרככות, מערבבים פנימה את הבצל הירוק, החסה, התרד, השום ומרק העוף. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שכל הירקות רכים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
בזמן שהמרק מתבשל, מכינים את הקישוט על ידי חימום מחבת גריל מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. זורקים את הפלפלים וחצאי השאלוט עם 2 כפיות שמן זית, ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
מניחים למחבת הגריל החמה ומבשלים עד שהשחיר מעט ונימוח, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
מוציאים מהמחבת, וקוצצים. מערבבים את תערובת הפלפלים הקצוצים יחד עם מיץ הליים בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם בפלפל שחור, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
7
יוצקים את המרק לבלנדר, ממלאים את הקנקן לא יותר ממחציתו. החזיקו את מכסה הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, והפעילו בזהירות את הבלנדר, תוך שימוש בכמה פעימות מהירות כדי להזיז את המרק לפני שמשאיר אותו לפירה. טוחנים בקבוצות עד לקבלת מחית חלקה ויוצקים לסיר נקי. לחילופין, אפשר להשתמש בבלנדר מוט ולטחון את המרק ממש בסיר הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להגשה: מצקת מרק לקערה. למעלה עם כדור קטן של קינואה ותענוג הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה