פירה של מרק דברים ירוקים עם קינואן ופלפל הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו עם 6 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -12 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 278 קלוריות . , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ושישה יגידו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו פלפלים, פרחי ברוקולי, שמן זית כתית מעולה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה נהדר. מתכונים דומים: עוגות תרד-קינואה עם תבלין פלפל , עוגות תרד-קינואה עם תבלין פלפל , וסלט ירוק עם רוטב פלפל אדום .
הוראות
1
מביאים את הקינואה ו-1 1/3 כוסות מים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגו, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בינתיים מחממים 2 כפות שמן זית כתית מעולה בסיר מרק גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, החרסינה והסלרי; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הברוקולי, מתבלים במלח ומבשלים כמה דקות עד שהברוקולי מתכהה ומתחיל להתרכך.
יוצקים פנימה 1/4 כוס מים, וממשיכים לבשל עד שהברוקולי רק מבושל. לאחר שהתרככות, מערבבים פנימה את הבצל הירוק, החסה, התרד, השום ומרק העוף. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שכל הירקות רכים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
בזמן שהמרק מתבשל, מכינים את הקישוט על ידי חימום מחבת גריל מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. זורקים את הפלפלים וחצאי השאלוט עם 2 כפיות שמן זית, ומפזרים מלח.
מניחים למחבת הגריל החמה ומבשלים עד שהשחיר מעט ונימוח, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
מוציאים מהמחבת, וקוצצים. מערבבים את תערובת הפלפלים הקצוצים יחד עם מיץ הליים בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם בפלפל שחור, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את המרק לבלנדר, ממלאים את הקנקן לא יותר ממחציתו. החזיקו את מכסה הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, והפעילו בזהירות את הבלנדר, תוך שימוש בכמה פעימות מהירות כדי להזיז את המרק לפני שמשאיר אותו לפירה. טוחנים בקבוצות עד לקבלת מחית חלקה ויוצקים לסיר נקי. לחילופין, אפשר להשתמש בבלנדר מוט ולטחון את המרק ממש בסיר הבישול.