פירה תפוחי אדמה אדומים
פירה תפוחי אדמה אדומים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, עלי פטרוזיליה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מוסיפים מים כדי לכסות את תפוחי האדמה על ידי 2 אינץ', בנדיבות מלח את המים. מביאים לרתיחה על חום בינוני ולהמשיך רותחים עד תפוחי האדמה ניתן פירסינג דרך המרכז עם סכין חדה, על 20 עד 25 דקות. (היזהר לא לבשל יתר על המידה, או שהם יהיו רגשני.) לכבות את החום ולנקז את תפוחי האדמה לתוך מסננת, רועד אותו בעדינות כדי לנקז נוזל עודף. תחזיר את תפוחי האדמה לסיר.באמצעות מחית תפוחי אדמה, לשבור את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות יותר.
מוסיפים חמאה, כמה חתיכות בכל פעם, באמצעות כף עץ או מרית גומי, לקפל לשלב.
מוסיפים 3/4 כוס הקרם ומערבבים לשלב. עבור תפוחי אדמה creamier, להוסיף את הנותרים 1/4 כוס שמנת. (תפוחי האדמה צריכים להישאר קצת גבשושי.מקפלים את העירית והפטרוזיליה לתוך תפוחי האדמה, ומתבלים בפלפל מלח.