פירה תפוחי אדמה וגבינה
פירה תפוחי אדמה וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך בקבוק חזרת, שיני שום, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ברוקולי, מחית תפוחי אדמה וגבינה, מחית תפוחי אדמה, כרוב וגבינה, ו מחית תפוחי אדמה ורוטאבאגה.
הוראות
מכסים תפוחי אדמה עם מים מלוחים> על ידי 2 אינץ ' בסיר כבד 4-5 ליטר ומבשלים עד רך מאוד, כ 40 דקות.
טחון שום מחית כדי להדביק עם 1 כפית מלח באמצעות צד של סכין כבד גדול.
כאשר תפוחי אדמה הם קרירים מספיק כדי להתמודד כאשר מוחזק במגבת מטבח, לקלף כוח דרך ricer לתוך סיר ניקה.
מוסיפים חמאה, רסק שום, וחלב ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב נמרצות עם כף עץ, עד רך ומחומם דרך, על 2 דקות.
מוסיפים גבינה ופלפל ומבשלים, ערבוב נמרצות עם מרית גומי חסינת חום או כף עץ, עד גבינה מותכת, חלקה, וכמעט taffylike, על 10 דקות.
מטאטא Preheat. צלחת אפיית חמאה. (אם באמצעות 6 מנות מוקרמים בודדים, חמאה ולשים על תבנית אפייה.)
העברת תערובת תפוחי אדמה לתבנית אפייה, החלקה למעלה.
מקציפים קרם בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז להכות חזרת ונותר 1/4 מלח כפית.
מורחים קרם חזרת על תערובת תפוחי אדמה מטגנים 4 עד 5 סנטימטרים מחום, מסתובב gratin אם זה לא בראונינג באופן שווה, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.