קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

פירוגי הרמאי של השף ג'ון

פירוגי הרמאי של השף ג'ון
זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים בייקון קצוץ ובצל; מבשלים ומערבבים עד הבייקון פריך והבצל משחימים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
3
הסר בייקון ובצל לצלחת קטנה, שמורה על 2 כפות של שומן בייקון לטיגון pierogi.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מסננים ומחית עד חלקה. אפשר להתקרר במשך 10 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל אדום. מערבבים ב 1 ביצה וגבינת חקלאי. מכסה ומקרר עד מקורר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מקציפים 1 ביצה עם 1 כף מים בקערה לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מניחים 2 עד 3 עטיפות wonton בכל פעם על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
8
מברשת את הקצוות בקלילות עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מניחים על 2 כפות של מילוי במרכז כל עטיפה. מקפלים כל pierogi במחצית ולחץ קלות על הקצוות יחד כדי לאטום.
10
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים פירוגי במים הרותחים עד שהם צפים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
ניקוז.
12
להעביר pierogi למחבת עם טפטוף בייקון שמורות בקבוצות ומבשלים על חום בינוני עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
להעביר לקערה, לזרוק עם בייקון ובצל, ומגישים מקושטים עם שמנת חמוצה עירית.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס