פירוגי הרמאי של השף ג'ון
זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בייקון קצוץ ובצל; מבשלים ומערבבים עד הבייקון פריך והבצל משחימים, 6 עד 8 דקות.
הסר בייקון ובצל לצלחת קטנה, שמורה על 2 כפות של שומן בייקון לטיגון pierogi.
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מסננים ומחית עד חלקה. אפשר להתקרר במשך 10 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל אדום. מערבבים ב 1 ביצה וגבינת חקלאי. מכסה ומקרר עד מקורר, כ -30 דקות.
מקציפים 1 ביצה עם 1 כף מים בקערה לשטוף את הביצה.
מניחים 2 עד 3 עטיפות wonton בכל פעם על משטח עבודה מקומח קלות.
מברשת את הקצוות בקלילות עם לשטוף את הביצה.
מניחים על 2 כפות של מילוי במרכז כל עטיפה. מקפלים כל pierogi במחצית ולחץ קלות על הקצוות יחד כדי לאטום.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים פירוגי במים הרותחים עד שהם צפים, 2 עד 3 דקות.
להעביר pierogi למחבת עם טפטוף בייקון שמורות בקבוצות ומבשלים על חום בינוני עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד.
להעביר לקערה, לזרוק עם בייקון ובצל, ומגישים מקושטים עם שמנת חמוצה עירית.