קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

פירוגי הרמאי של השף ג'ון

פירוגי הרמאי של השף ג'ון
זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בייקון קצוץ ובצל; מבשלים ומערבבים עד הבייקון פריך והבצל משחימים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
הסר בייקון ובצל לצלחת קטנה, שמורה על 2 כפות של שומן בייקון לטיגון pierogi.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים ומחית עד חלקה. אפשר להתקרר במשך 10 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל אדום. מערבבים ב 1 ביצה וגבינת חקלאי. מכסה ומקרר עד מקורר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מקציפים 1 ביצה עם 1 כף מים בקערה לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים 2 עד 3 עטיפות wonton בכל פעם על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
8
מברשת את הקצוות בקלילות עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מניחים על 2 כפות של מילוי במרכז כל עטיפה. מקפלים כל pierogi במחצית ולחץ קלות על הקצוות יחד כדי לאטום.
10
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים פירוגי במים הרותחים עד שהם צפים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
ניקוז.
12
להעביר pierogi למחבת עם טפטוף בייקון שמורות בקבוצות ומבשלים על חום בינוני עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
להעביר לקערה, לזרוק עם בייקון ובצל, ומגישים מקושטים עם שמנת חמוצה עירית.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך