פירור פאי תפוחים
פירור פאי תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 304 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אגוז מוסקט הקרקע, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגת פירורים ריבס ופאי פירור תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
מערבבים את הסוכר הלבן 1 כף הקינמון ואת אגוז מוסקט יחד בקערה קטנה.
שכבה תפוחים ואז תערובת סוכר. ואז לחזור על שכבות עד מתוך תפוחים.
מערבבים יחד את הקמח וסוכר חום וקינמון וחמאה. השתמש במזלג עד שהוא מתפורר.
מפזרים תערובת על גבי תפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 40-50 דקות. כסו את החלק העליון למשך 15 הדקות הנותרות כדי להימנע מעל בראונינג.