פירורי עוף בשומשום עם סלט אצות
עוף עם שומשום מצופה Paillards עם סלט אצות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 468 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל צ'ילה, חומץ אורז, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלט אצות שומשום, סלט אצות שומשום, ו אצות שומשום.
הוראות
מערבבים את חומץ האורז, הסוכר, וצ ' ילה בסיר קטן ומבשלים על חום בינוני עד שהסוכר מומס, כ -3 דקות.
הסר את צ ' ילה ולהשליך. מערבבים ברוטב סויה ומניחים בצד להתקרר.
מכסים את wakame מיובש במים חמים בקערה בינונית ולספוג במשך 5 דקות.
לנקז, לסחוט יבש, ולהניח בצד בקערת הגשה בינונית.
לגרוף את הזרעים מכל מלפפון חצי עם כפית קטנה לחתוך כל מלפפון חצי דק.
מפזרים את המלח על מלפפונים פרוסים ללוש בעדינות עם הידיים עד פרוסות מלפפון לשחרר את המים שלהם, על 3 דקות.
להעביר את המגבת למטבח נקי, לעטוף את המגבת סביב המלפפונים, ולסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מוסיפים את הצנון, הכוסברה, ואת הבצל הירוק לווקמה ולמלפפונים.
מוסיפים חצי תערובת חומץ אורז ו 2 כפות של זרעי שומשום. לזרוק לשלב, ומקרר עד הגשה.
להדליק גריל לחום גבוה ישיר, על 260°.
מעיל את חצאי חזה העוף עם שמן שומשום ואת הנותרים 6 כפות שומשום.
מניחים את אחד החצאים השד על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף, עונדים אותו עם מלח ופלפל, העליון עם גיליון אחר של פלסטיק לעטוף, ו פאונד עד בעובי 1/16 אינץ ' אחיד הקוטר המשוער של צלחת ארוחת ערב. תניח בצד. חזור עם חצאי השד הנותרים, באמצעות יריעות טריות של פלסטיק עבור כל אחד.
מברישים את הסורג ואת המעיל בנדיבות עם שמן.
הסר את עטיפת הפלסטיק מצד אחד של 2 של השדיים השטוחים ומניח אותם על הגריל כך שהם פרושים שטוח. הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לתמוך בו מהצד העטוף בפלסטיק עם היד הפתוחה שלך ולהעיף אותו על הגריל. מיד להרים את הסדינים של פלסטיק לעטוף. גריל עד העוף נראה אטום בקצה, כ -30 שניות. הפוך עם מרית וגריל 15 שניות בצד השני.
הסר מגש, לכסות כדי לשמור על חם, ולחזור עם שני חצאי חזה עוף אחרים.
מגישים כל paillard פרוש שטוח על צלחת ארוחת ערב; זה צריך כמעט לכסות את כל משטח ההגשה של הצלחת.
טפטף את תערובת חומץ האורז הנותרת על פני הפאילרדס, והניח ערימה גדולה של סלט אצות במרכז כל אחד מהם.
מאת אש אותו: יותר מ 400 מתכונים צלייה הכל על ידי אנדרו שלוס דוד יואכים. טקסט זכויות יוצרים © 2011 By Andrew Schloss And David Joachim; photographs copyright © 2011 by Alison Mikschh. Published by Chronicle Books LLC.