קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

פירורי עוף בשומשום עם סלט אצות

פירורי עוף בשומשום עם סלט אצות
עוף עם שומשום מצופה Paillards עם סלט אצות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 468 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל צ'ילה, חומץ אורז, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלט אצות שומשום, סלט אצות שומשום, ו אצות שומשום.

הוראות

1
מערבבים את חומץ האורז, הסוכר, וצ ' ילה בסיר קטן ומבשלים על חום בינוני עד שהסוכר מומס, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר את צ ' ילה ולהשליך. מערבבים ברוטב סויה ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
3
מכסים את wakame מיובש במים חמים בקערה בינונית ולספוג במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
WakameWakame
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לנקז, לסחוט יבש, ולהניח בצד בקערת הגשה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לגרוף את הזרעים מכל מלפפון חצי עם כפית קטנה לחתוך כל מלפפון חצי דק.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מפזרים את המלח על מלפפונים פרוסים ללוש בעדינות עם הידיים עד פרוסות מלפפון לשחרר את המים שלהם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להעביר את המגבת למטבח נקי, לעטוף את המגבת סביב המלפפונים, ולסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
הוסף לקערה עם wakame.
מרכיבים שתצטרך
WakameWakame
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את הצנון, הכוסברה, ואת הבצל הירוק לווקמה ולמלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
WakameWakame
10
מוסיפים חצי תערובת חומץ אורז ו 2 כפות של זרעי שומשום. לזרוק לשלב, ומקרר עד הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
11
להדליק גריל לחום גבוה ישיר, על 260°.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
מעיל את חצאי חזה העוף עם שמן שומשום ואת הנותרים 6 כפות שומשום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
13
מניחים את אחד החצאים השד על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף, עונדים אותו עם מלח ופלפל, העליון עם גיליון אחר של פלסטיק לעטוף, ו פאונד עד בעובי 1/16 אינץ ' אחיד הקוטר המשוער של צלחת ארוחת ערב. תניח בצד. חזור עם חצאי השד הנותרים, באמצעות יריעות טריות של פלסטיק עבור כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
מברישים את הסורג ואת המעיל בנדיבות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
15
הסר את עטיפת הפלסטיק מצד אחד של 2 של השדיים השטוחים ומניח אותם על הגריל כך שהם פרושים שטוח. הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לתמוך בו מהצד העטוף בפלסטיק עם היד הפתוחה שלך ולהעיף אותו על הגריל. מיד להרים את הסדינים של פלסטיק לעטוף. גריל עד העוף נראה אטום בקצה, כ -30 שניות. הפוך עם מרית וגריל 15 שניות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
16
הסר מגש, לכסות כדי לשמור על חם, ולחזור עם שני חצאי חזה עוף אחרים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
17
מגישים כל paillard פרוש שטוח על צלחת ארוחת ערב; זה צריך כמעט לכסות את כל משטח ההגשה של הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
18
טפטף את תערובת חומץ האורז הנותרת על פני הפאילרדס, והניח ערימה גדולה של סלט אצות במרכז כל אחד מהם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
אצותאצות
19
מאת אש אותו: יותר מ 400 מתכונים צלייה הכל על ידי אנדרו שלוס דוד יואכים. טקסט זכויות יוצרים © 2011 By Andrew Schloss And David Joachim; photographs copyright © 2011 by Alison Mikschh. Published by Chronicle Books LLC.