פירות אבן להתפורר
מאבן פירות להתפורר הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, בתוספת 2 כפות חמאה, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 30%. נסו קינואה פירות אבן להתפורר, ג'ינג'ר קראמבל ועוגת פירות אבן, ו פרי מאבן מתפורר עם אוכמניות ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המילוי: בקערה, לזרוק את הפרי עם סוכר מגורען קורנפלור ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, להפוך את הציפוי: מחממים את התנור ל 37
במעבד מזון, דופק את הקמח עם סוכר חום, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את החמאה והדופק עד מתפורר.
מוסיף את שיבולת השועל והדופק עד incorporated.
מעבירים את הציפוי לקערה ולוחצים אותו לגושים.
מורחים את המילוי בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'. לפזר את ציפוי על המילוי.
אופים במרכז התנור במשך 1 שעה, עד שהפרי מבעבע והציפוי זהוב ופריך.
בואו מגניב במשך 1 שעה לפני ההגשה.