קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

פירות אפרסק ויוגורט ברנדי

פירות אפרסק ויוגורט ברנדי
אפרסק ויוגורט מנומר Parfaits נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", " פיצ'ס " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Frandied אפרסק Parfaits, יוגורט דובדבן-אפרסק Parfaits, ו יוגורט פירות אפרסקים קלויים, דובדבנים ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת, להמיס סוכר חום עם 2 כף. מים מעל חום בינוני-גבוה. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מומס, על 1 דקה. עצור ערבוב; להרתיח עד הרוטב התעבה והפך צבע קרמל כהה, 2 עד 3 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
כָּתֵףכָּתֵף
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תערובת יהיה בועה במרץ; לא לתת לו לשרוף.)
3
להפחית את החום נמוך; בזהירות לערבב אפרסקים (תערובת עשויה ניתזים).
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
4
חום עד אפרסקים הם רק התחממו דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
הסר מהחום; מערבבים ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
6
העברת תערובת אפרסק לקערה; צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בקערה נפרדת, מערבבים יוגורט עם סוכר ווניל; צ ' יל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מורחים מנה של יוגורט בתחתית של 4 קערות קינוח או כוסות יין. בעזרת כפית מחוררת, למעלה עם חצי אפרסקים וקצת רוטב. חזור עם יוגורט שנותר, אפרסקים ורוטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת. שמור כל רוטב שנותר מכוסה ומקורר. לפני ההגשה, לטפטף כל פרפה עם רוטב שמור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך