פירות הדר עם גבינת פקורינו
ארנקין הדר עם גבינת פקורינו עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 105 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם קליפת לימון, זרעי שומר, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פירות הדר עם גבינת פקורינו, Arancine הדר, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו) (מתכונים דומים).
הוראות
להמס חמאה עם שמן בסיר גדול כבד חום overmedium.
להוסיף שאלוט ו sauté untilsoft, על 4 דקות.
מוסיפים אורז, sprinklewith 1 כפית מלח, ומערבבים עד ricestarts להיות שקוף, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד נספג, בוחשלעתים קרובות, כ 3 דקות.
להוסיף 1/2 כוס מרקולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג, על 3 דקות. המשך להוסיף מרק, 1/2 כוס בכל פעם, עד ריזוטו הוא קרמי andrice הוא רך, ערבוב לעתים קרובות ומאפשר אחי להיספג בכל פעם לפניהמשך יותר, על 25 דקות בסך הכל.
מערבבים בשומרקולן וכל קליפות הדרים. העונה עםפפר ועוד מלח, אם תרצה.
Spreadrisotto על גדול rimmed אפייה sheetומגניב לחלוטין, על 1 שעה.
מניחים גבינה בקערה קטנה. מקציפים ביצים וחלב בקערה בינונית.
מניחים panko בקערה בינונית אחרת. באמצעות ידיים רטובות, צורה 1 כף גדוש ריזוטו intoball; מצרף 1 קוביית גבינה באורז. טובלים את הכדור לתוך תערובת הביצים, ואז לתוך פירורים מעילים.
מניחים על תבנית אפייה נקייה.חזור עם ריזוטו שנותר, גבינה, וציפוי. כיסוי עם ניילון לעטוף גיליון chillon לפחות 6 שעות עד 1 יום.
מניחים גדולסדין אפייה בתנור.
יוצקים enoughoil לתוך סיר גדול כבד להגיע depthof 1 1/2 אינץ'. חברו תרמומטר לטגנים עמוקים לצד של פאן.
שמן חום מעל בינוני highheat ל 171° ל350.
להוסיף 4 עד 5 arancineat פעם; ומטגנים עד חום זהוב פריך, התאמת חום כדי לשמור על טמפרטורה, על 5 דקות.
מעבירים לאפיית תנור sheetin כדי להתחמם.
מקשטים עםטריזי ייחום, אם תרצה, ומגישים חם.
* תבלין מופק צמחי שומר בר; זמין בחנויות מזון מיוחדות ו fromzingermans.com.
** זמין בסעיף מזונות אסיה שלכמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים.
Brinata או גבינת Etorki. Brinata הוא סוג מיוחד של pecorino פרסקו, גבינת טריה של מיק כי הוא טעם מתון יותר רך יותר Pecorino Toscanoor Pecorino רומנו. חפש pecorino פרסקו בחנות הגבינה המקומית שלך או לקנות itonline מ murrayscheese.com. Etorki היא גבינת asheep ' s-חלב מאזור הבסקים של צרפת. יש לו מרקם רך וטעם מתוק ועדין. Etorki זמין ב-cheseseshops ובאינטרנט מ-igourmet.com.