קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פירות ושקדים clafoutis

פירות ושקדים clafoutis
מתכון פירות ושקדים clafoutis יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קרם כפול, אוכמניות, שקד הקרקע, סוכר גלגלית הזהב. מתכונים דומים: Clafoutis פירות בגריל, Clafoutis שזיף שקדים, ו Clafoutis שקדים דובדבן.

הוראות

1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
שמן או חמאה צלחת פלאן 23cm או פח (לא רופף תחתית) ולפזר את פירות יער על הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
Whizz כל החומרים הבלילה בבלנדר עד חלקה, לשפוך אותו על הפירות ואופים במשך 20-25 דקות עד עלה וזהב חום.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מגישים חמים.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקלפוטיס. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "