פירות חורף ומילוי אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירות חורף אגוז מלית. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שזיפים מיובשים, מרווה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, פירות טרופיים Parfaits עם שוט אגוז וניל, ו דלעת חורף עם מילוי משמש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים אגסים; מפזרים סוכר. Sauté עד אגסים זהובים, על 5 דקות.
מעבירים לקערה גדולה מאוד; מערבבים בקינמון. ממיסים הנותרים 10 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל וסלרי; מטוגנים עד להזהבה, כ -15 דקות.
מוסיפים יין ו-5 המרכיבים הבאים. מבשלים עד הנוזל מצטמצם כמעט זיגוג ותערובת הוא רך ולח, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
מערבבים לאגסים. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. תתחמם לפושר לפני שתמשיך.)
מערבבים לחם ופקאנים לתערובת פירות. מילוי העונה עם מלח ופלפל.
מילוי רופף חלל ראשי וחלל הצוואר של טורקיה עם מלית. בנדיבות תבנית אפייה חמאה. כפית נותרת מלית לתוך צלחת מוכנה. כיסוי צלחת עם נייר מרופד, בצד החמאה למטה.
אופים מלית בצלחת-לצד טורקיה או בזמן טורקיה נחה — עד מחומם דרך, כ 25 דקות. לחשוף מלית בצלחת.
אופים עד העליון של מלית הוא מעט פריך וזהוב, על 15 דקות יותר.
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
אופים חשופים עד מחומם דרך, כ -35 דקות.