קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירות טרופיים להתפורר

פירות טרופיים להתפורר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פירות טרופיים להתפורר. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך מיץ של סיד, חמאה, demerara בחוזקה בתוספת סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו קינוח פירורים (מתכון פירורי פירות), טרופי בריחה רך אננס קראמבל ברים טרופיים בריחה רכה אננס קראמבל ברים, ו קבב פירות עם קולי פירות טרופיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בחר רחב 2 עד 2 1/2-ליטר תבנית אפייה או תבשיל, גדול מספיק כדי להחזיק 8 כוסות של פירות 1 עד 2 סנטימטרים של קרמבל, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
הכן את הציפוי: בקערה גדולה לשלב את הסוכרים ומערבבים עם מזלג לשבור את כל גושי demerara. להתמזג הקמח. עם בלנדר מאפה או על ידי שפשוף התערובת בערך בין האצבעות שלך, לחתוך את החמאה עד הקרמבל מתחיל להיקרש יחד. (הקרמבל יכול גם להיות מוכן עד לנקודה זו במעבד מזון מצויד להב פלדה: whir הסוכרים יחד כדי לשבור אותם, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ו whir רק כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
Demerara SugarDemerara Sugar
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את החמאה לקוביות ומשתמשים בפולסים מהירים כדי להפחית את התערובת לקרמבל גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
להעביר את הקרמבל לקערה ולהמשיך עם שאר המתכון ביד.)
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את הקוקוס ואת macadamias ולעבוד אלה ביד, ללוש את התערובת עד לח באופן שווה ומתפורר, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
קוקוסקוקוס
7
הכן את הפרי: לחתוך את אננס, פפאיה, בשר מנגו לתוך גושים בערך 1 אינץ ' ולשלב בקערה גדולה, לא תגובתי. לקלף ולפרוס את הבננה, ולאחר מכן להוסיף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
בננהבננה
פפאיהפפאיה
פירותפירות
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מפזרים את הפרי במיץ ליים וזורקים בעדינות למעיל. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וטפיוקה, ואז לזרוק עם הפרי. אל תשכח לטעום! אם לא מתוק מספיק לטעמך, להוסיף עוד כמה כפות סוכר. אם המתיקות היא יותר שאכפת לך, להוסיף עוד לחיצה של סיד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
טפיוקה.טפיוקה.
פירותפירות
סוכרסוכר
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
כפית את הפרי לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מפזרים את תערובת הקרמבל באופן שווה מעל. תהיה נדיב! אני אוהב שכל פיסת פרי מכוסה בסנטימטר טוב של ציפוי פריך מתוק. מניחים את המנה בתנור שחומם מראש ואופים במשך כ 45 דקות, או עד הציפוי הוא חום זהוב עשיר כתמים ואת המיצים מן הפרי הם בעבוע בעבוע בעליל דרך הקרמבל.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מהתנור להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה. (הקרמבל יכול להיות אפוי עד 2 ימים קדימה וחומם בתנור 350 מעלות F במשך 15 דקות לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם גלידת וניל או מנה של יוגורט עבה, ממותק קלות עם דבש טעים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
יוגורטיוגורט
דבשדבש

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.