תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פירות טרופיים להתפורר. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך מיץ של סיד, חמאה, demerara בחוזקה בתוספת סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו קינוח פירורים (מתכון פירורי פירות), טרופי בריחה רך אננס קראמבל ברים טרופיים בריחה רכה אננס קראמבל ברים, ו קבב פירות עם קולי פירות טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בחר רחב 2 עד 2 1/2-ליטר תבנית אפייה או תבשיל, גדול מספיק כדי להחזיק 8 כוסות של פירות 1 עד 2 סנטימטרים של קרמבל, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
הכן את הציפוי: בקערה גדולה לשלב את הסוכרים ומערבבים עם מזלג לשבור את כל גושי demerara. להתמזג הקמח. עם בלנדר מאפה או על ידי שפשוף התערובת בערך בין האצבעות שלך, לחתוך את החמאה עד הקרמבל מתחיל להיקרש יחד. (הקרמבל יכול גם להיות מוכן עד לנקודה זו במעבד מזון מצויד להב פלדה: whir הסוכרים יחד כדי לשבור אותם, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ו whir רק כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
Demerara Sugar
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
קערה
4
מוסיפים את החמאה לקוביות ומשתמשים בפולסים מהירים כדי להפחית את התערובת לקרמבל גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
5
להעביר את הקרמבל לקערה ולהמשיך עם שאר המתכון ביד.)
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים את הקוקוס ואת macadamias ולעבוד אלה ביד, ללוש את התערובת עד לח באופן שווה ומתפורר, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיה
קוקוס
7
הכן את הפרי: לחתוך את אננס, פפאיה, בשר מנגו לתוך גושים בערך 1 אינץ ' ולשלב בקערה גדולה, לא תגובתי. לקלף ולפרוס את הבננה, ולאחר מכן להוסיף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אננס
בננה
פפאיה
פירות
מנגו
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מפזרים את הפרי במיץ ליים וזורקים בעדינות למעיל. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וטפיוקה, ואז לזרוק עם הפרי. אל תשכח לטעום! אם לא מתוק מספיק לטעמך, להוסיף עוד כמה כפות סוכר. אם המתיקות היא יותר שאכפת לך, להוסיף עוד לחיצה של סיד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
טפיוקה.
פירות
סוכר
ליים
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
כפית את הפרי לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פירות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מפזרים את תערובת הקרמבל באופן שווה מעל. תהיה נדיב! אני אוהב שכל פיסת פרי מכוסה בסנטימטר טוב של ציפוי פריך מתוק. מניחים את המנה בתנור שחומם מראש ואופים במשך כ 45 דקות, או עד הציפוי הוא חום זהוב עשיר כתמים ואת המיצים מן הפרי הם בעבוע בעבוע בעליל דרך הקרמבל.
מרכיבים שתצטרך
פירות
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר מהתנור להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה. (הקרמבל יכול להיות אפוי עד 2 ימים קדימה וחומם בתנור 350 מעלות F במשך 15 דקות לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם גלידת וניל או מנה של יוגורט עבה, ממותק קלות עם דבש טעים.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.