פירות יבשים ולחם קישואים אגוז
פירות יבשים ולחם קישואים אגוז יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 166 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוזי מלך, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו ציפוי דבש, אגוז ופירות יבשים (מתנה בצנצנת), לחם פירות יבשים קוקוס, ו לחם קישואים עם חמוציות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בקערה קטנה 2 כפות סוכר חום, אגוזי מלך ו 1/4 כפית קינמון. הניחו בצד.
. כף קלות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
שלב בקערה גדולה קמח, יתרת סוכר חום, יתרת 3/4 כפית קינמון, אבקת אפייה ו -4 המרכיבים הבאים; הכינו באר במרכז התערובת.
שלב קישואים ו -6 המרכיבים הבאים בקערה בינונית; מוסיפים לתערובת הקמח. מערבבים רק עד לחות.
. כפית הבלילה לתוך מחבת כיכר 8 איקס 4 אינץ ' מצופה תרסיס בישול.
מפזרים תערובת אגוזים באופן שווה על הבלילה.
אופים בחום של 350 למשך 50 דקות או עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא כמעט נקי. מצננים 5 דקות במחבת על רשת; מוציאים מהתבנית. מצננים לחלוטין על רשת.