פירות יבשים סיציליאניים וחטיפי אגוזים (Cuccidati)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות יבשים סיציליאני ברים אגוז (Cuccidati). המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 2010 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, משמשים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, ברים יבשים-פירות, ו מזוגגים פירות יבשים וחטיפי אגוזים.
הוראות
הפוך מילוי: מערבולת כל החומרים במעבד מזון עד חלקה למדי, על 3 דקות.
הפוך בצק: בקערה גדולה, להכות סוכר וחמאה עם מיקסר עד חלקה. מוכה בביצה, וניל וחלב.
מוסיפים מלח, אבקת אפייה וקמח ומכים במהירות נמוכה עד מעורבב היטב, גירוד קערה לפי הצורך. הבצק יהיה רך.
מגלגלים כל חלק בין גיליונות נייר קלף ל-5 על 15. מלבן. כפי שנעשה, מחסנית ומלבנים להקפיא על תבנית אפייה עד הבצק הוא חזק מספיק כדי להחזיק את צורתו, על 15 דקות.
מורחים 2/3 כוס מילוי מרכז מלבן בצק, משאיר 1/2 פנימה. חשוף בכל צד ארוך. באמצעות קלף, לקפל 1 צד ארוך של בצק על מילוי, ולאחר מכן לקפל צד ארוך אחר על גבי. לחץ קלות כדי לאטום; הפוך את החבילה מעל.
חותכים באלכסון כדי להפוך 1-in.- חתיכות רחבות.
העברה לסדינים אפייה ungreased, הגדרה מעט בנפרד. חזור על מנת להפוך את העוגיות שנותרו.
אופים עד עוגיות משחימים קלות, כ 25 דקות, החלפת עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
הפוך הדובדבן: מערבבים אבקת סוכר, מיץ לימון, ועל 1 כף. מים (מספיק עבור עקביות עבה למדי) בקערה עד חלקה.
מורחים או טפטוף צמרות של עוגיות עם זיגוג.
המשך קדימה: עד 3 ימים, מאוחסן אטום.