פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake
פירות יין מחושל עוגת חג המולד: Make-מראש Fruitcake הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 751 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דובדבנים, מוכן לאכול שזיפים מיובשים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות ו-1 דקות. מתכונים דומים: עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת פירות יין חג המולד, ו עוגות חג המולד-Mulled Wine Cupcakes with Chestnet Butter Zapping.
הוראות
יומיים לפני שאתה אופה:בעדינות לחמם את הנמל עם רצועות קליפת תפוז & כל התבלינים יין מחומם קשור בשקית מוסלין או בד; תצטרך סיר גדול מרווח כפי שאתה תהיה הוספת הפרי אליו מאוחר יותר.מביאים אותו לרתיחה ולאחר מכן להסיר את החום ולאפשר להתקרר מעט.
מוסיפים את כל הפירות, השזיפים המיובשים, הקילוף והאגוזים לתערובת היין המעורב, מערבבים אותו היטב ומכסים במכסה.השאירו בטמפרטורת החדר, אלא אם כן אתה חי באקלים חם מאוד ובמקרה זה תצטרך לקרר אותו, במשך 2 ימים. השארתי את זה עד 4 ימים ללא תופעות לוואי!ביום שאתה אופה את העוגה:.תנור טרום חום ל 160 C או 160°. גריז וקו כפול עם נייר bakng / קלף רופף בתחתית עמוק פח עוגה; השתמשתי 8 " קוטר פח עגול עם צדדים גבוהים.לעטוף את החלק החיצוני של פח העוגה עם שכבה כפולה של נייר חום או נייר אפייה / קלף & לקשור עם מחרוזת - זה מפסיק את בראונינג העוגה מהר מדי או יותר מדי והוא שווה את המאמץ!מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד אור & פלאפי.
מוסיף את הקמח קצת אחר קצת עם ביצים מכות בהדרגה-לערבב היטב בין כל תוספת קמח וביצה. זה מונע ממנו להתעקל.
מסננים את הפירות והאגוזים - כל יציאה עודפת יכולה להישמר לטעויות עתידיות! השליכו את שקית היין המוקפדת ואת רצועות קליפת התפוז.
מוסיפים את הפירות והאגוזים לתערובת העוגה ומערבבים היטב.
מוסיפים את התבלינים יחד עם הקליפה המגורדת של תפוז אחד ומערבבים היטב עם כף עץ.כפית את תערובת העוגה לתוך פח מוכן ברמה העליונה.לעשות טבילה קלה באמצע כדי לאפשר עולה בצורה לא אחידה.
אופים במשך 30 דקות ולאחר מכן להפוך את התנור עד 150 C או 300 F ואופים במשך 1 1 1/2 עד 1 3/4 שעות או עד שיפוד מוכנס יוצא נקי.תשאיר את העוגה להתקרר בקופסת השימורים.
הסר מהפח ולשמור מאוחסן במיכל אטום-עטוף היטב בנייר אפייה / קלף עד חג המולד.לקשט אותו עם מרציפן מסורתי & זיגוג פירות ואגוזים - או פשוט להסיר מן הנייר, לקשט עם פריל ולהגיש אותו מתוך מגש עוגה אטרקטיבי!ביורקשייר מאיפה שאני בא, היינו אוכלים פרוסת עוגת חג המולד עם פרוסת גבינת Wensleydale!