קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 1 דק.
מנות11
ציון בריאות6
אירועיםחג המולד
מגזין

פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake

פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake
פירות יין מחושל עוגת חג המולד: Make-מראש Fruitcake הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 751 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דובדבנים, מוכן לאכול שזיפים מיובשים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות ו-1 דקות. מתכונים דומים: עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת פירות יין חג המולד, ו עוגות חג המולד-Mulled Wine Cupcakes with Chestnet Butter Zapping.

הוראות

1
יומיים לפני שאתה אופה:בעדינות לחמם את הנמל עם רצועות קליפת תפוז & כל התבלינים יין מחומם קשור בשקית מוסלין או בד; תצטרך סיר גדול מרווח כפי שאתה תהיה הוספת הפרי אליו מאוחר יותר.מביאים אותו לרתיחה ולאחר מכן להסיר את החום ולאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את כל הפירות, השזיפים המיובשים, הקילוף והאגוזים לתערובת היין המעורב, מערבבים אותו היטב ומכסים במכסה.השאירו בטמפרטורת החדר, אלא אם כן אתה חי באקלים חם מאוד ובמקרה זה תצטרך לקרר אותו, במשך 2 ימים. השארתי את זה עד 4 ימים ללא תופעות לוואי!ביום שאתה אופה את העוגה:.תנור טרום חום ל 160 C או 160°. גריז וקו כפול עם נייר bakng / קלף רופף בתחתית עמוק פח עוגה; השתמשתי 8 " קוטר פח עגול עם צדדים גבוהים.לעטוף את החלק החיצוני של פח העוגה עם שכבה כפולה של נייר חום או נייר אפייה / קלף & לקשור עם מחרוזת - זה מפסיק את בראונינג העוגה מהר מדי או יותר מדי והוא שווה את המאמץ!מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד אור & פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מוסיף את הקמח קצת אחר קצת עם ביצים מכות בהדרגה-לערבב היטב בין כל תוספת קמח וביצה. זה מונע ממנו להתעקל.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
4
מסננים את הפירות והאגוזים - כל יציאה עודפת יכולה להישמר לטעויות עתידיות! השליכו את שקית היין המוקפדת ואת רצועות קליפת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הפירות והאגוזים לתערובת העוגה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
6
מוסיפים את התבלינים יחד עם הקליפה המגורדת של תפוז אחד ומערבבים היטב עם כף עץ.כפית את תערובת העוגה לתוך פח מוכן ברמה העליונה.לעשות טבילה קלה באמצע כדי לאפשר עולה בצורה לא אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
אופים במשך 30 דקות ולאחר מכן להפוך את התנור עד 150 C או 300 F ואופים במשך 1 1 1/2 עד 1 3/4 שעות או עד שיפוד מוכנס יוצא נקי.תשאיר את העוגה להתקרר בקופסת השימורים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
הסר מהפח ולשמור מאוחסן במיכל אטום-עטוף היטב בנייר אפייה / קלף עד חג המולד.לקשט אותו עם מרציפן מסורתי & זיגוג פירות ואגוזים - או פשוט להסיר מן הנייר, לקשט עם פריל ולהגיש אותו מתוך מגש עוגה אטרקטיבי!ביורקשייר מאיפה שאני בא, היינו אוכלים פרוסת עוגת חג המולד עם פרוסת גבינת Wensleydale!
מרכיבים שתצטרך
WensleydaleWensleydale
מרציפןמרציפן
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר