פירות ים Capellini עם זעפרן
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: Capellini עם צדפות מולים מרק זעפרן עשיר, מרק פירות ים זעפרן, ו פאייה פירות ים זעפרן.
הוראות
במחבת גדולה, חום 3 כפות של שמן זית על חום גבוה בינוני. מתבלים את החסילונים והדגים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. לבשל במשך 6 דקות, פונה פעם אחת, עד בקושי אטום ברחבי.
באותו מחבת, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן זית על חום מתון.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים את השום, 1 כף הפטרוזיליה, את סראנו צ ' ילה ואת הפפריקה.
מוסיפים את ציר העוף, מיץ צדפות וזעפרן, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את capellini ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה הוא אל דנטה וספג את רוב הרוטב, על 5 דקות. החזירו את החסילונים והדגים למחבת יחד עם כל המיצים המצטברים וזרקו היטב.
מעבירים את הפסטה לקערות ומקשטים עם הנותרים 1 כף פטרוזיליה.