פירות ים בגריל פאייה צ'וריסו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פפריקה, מלח כשר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: פירות ים בגריל ופאייה צ'וריסו, פאייה פירות ים וצ'וריסו, ו פאייה פירות ים וצ'וריסו.
הוראות
1
לגרר את העגבניות בקערה ולהשליך עורות. שים בצל ופלפלים בקערה אחרת. מדוד שום, פפריקה, ומלח לקערה קטנה. שים אורז בקערה, מאכלי ים באחר, וצ ' וריסו בשליש.
מחממים גריל בינוני (350 עד 450). בינתיים, זעפרן טוסט בסיר גדול על אש בינונית על תנור, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
פתיתי ירקות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מוסיפים 6 מרק כוסות ואת היין, מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. בסיר קטן מכוסה, להביא הנותרים 3 כוסות מרק לרתיחה. לשאת את כל החומרים, 17-18-in. מחבת פאייה, כף עץ ארוכה, כף מחוררת וכפפות תנור לגריל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
20 תותים טריים, ללא קליפה
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
עבור פחם, להוסיף 15 briquets לירות רק לפני הבישול ומבשלים עם מכסה עד צעד עבור גז, לשמור על מכסה סגור כמו שאתה מבשל.
5
מחממים מחבת פאייה על גריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף 3 כף. שמן, ואז צ ' וריסו, וחום את הנקניק, ערבוב, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר צ ' וריסו בחזרה לקערה.
בצל מטוגן ופלפלים במחבת עד הבצל מתרכך, כ 5 דקות. מערבבים עגבניות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מתאדה להדביק הופך גוון כהה יותר, 10 עד 12 דקות. מערבבים הנותרים 1/4 כוס שמן תערובת השום; לבשל, ערבוב, 30 שניות. מערבבים באורז עד מצופה שווה, ולאחר מכן ללטף את רמת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בזהירות לשפוך נוזל זעפרן חם על אורז ולפזר צ ' וריסו על גבי. בדוק כדי להיות בטוח גריל ונוזל במחבת הם ברמה. במידת הצורך, הפחיתו את זרימת הגז או האוויר בפתחי האוורור במכסה ובבסיס הגריל (עבור גריל פחם) כדי לשמור על רתיחה יציבה. לבשל 12 דקות.
יוצקים מספיק מרק חם רגיל מעל פאייה כך אורז מכוסה רק בנוזל (אתה לא יכול להשתמש בכל זה). מסדרים מולים סביב שפת המחבת, כמעט נוגעים, דוחפים אותם לנוזל. מסדרים כל מולים שנותרו, הצדפות, ולאחר מכן שרימפס על פאייה בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מכסים גריל ומבשלים פאייה עד צדפות ומולים פתוחים (להשליך כל כי הם unopened) ואורז הוא אל פונטו (אל דנטה), עוד 6 עד 10 דקות. בזהירות להסיר פאייה מגריל ולהגדיר על נקודה חסינת חום. לעטוף עם מגבות נייר ולתת לעמוד על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
* מצא מחבתות פאייה בחנויות כלי מטבח או באינטרנט. חפש פפריקה ספרדית, אורז, צ 'וריסו (לא צ' וריסו בסגנון מקסיקני רך) בחנויות מכולת מצויד היטב או באינטרנט.