קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

פירות ים ותפוחי אדמה ברוטב מרינייר

פירות ים ותפוחי אדמה ברוטב מרינייר
מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם $1.66 למנה נופל בתקציב שלך, פירות ים ותפוחי אדמה à La Marinière עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. לכו לחנות ותביאו פלפל, שאלוט, צדפות מנילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פירות ים ותפוחי אדמה ברוטב מרינייר, מולים מרינייר, ו מולים מרינייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הוסף מים קרים לכסות על ידי 2".
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
הוסף 1 כף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום לנמוךסימר עד תפוחי אדמה הם במכרז, על15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
ניקוז; להפריש.
5
בינתיים, מחממים שמן בסיר גדול חום מדיום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים שומר, שאלוט, andgarlic ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וgrant, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
7
הסר סיר מחום; להוסיף יין. להחזיר סיר לחום; increasheat גבוה, להוסיף צדפות littleneck,כיסוי, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות Littleneckצדפות Littleneck
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים מולים,צדפות, צדפות תער (אם משתמשים) ותפוחי אדמה. כיסוי; לבשל עד שכל רכיכות נפתחו (discardany שאינם פתוחים), 4-5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צדפותצדפות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
9
באמצעות כף מחורצת, להעביר shellfishand תפוחי אדמה לקערה חמה ולהעביר כל ירקות הנותרים מן הסיר כדי ablender.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
יוצקים נוזל מן הסיר לתוך בלנדר, משאיר כל משקעים מאחור.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
להוסיף 1 cupparsley וחמאה לבלנדר; פירה על רוטב highuntil הוא ירוק בהיר מעובה, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
יוצקים על רכיכות; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
13
מקשטים עם עלי פטרוזיליה שלמים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
14
למנה: 244 קלוריות, 8 גרם שומן, 32 גרם פחמימות
15
בתיאבון