פירות ים לזניה אלפרדו
מאכלי ים לזניאן אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ברוקולי, בצל, מלח ופלפל, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. נסו מאכלי ים אלפרדו, פירות ים פטוצ'יני אלפרדו, ו קדירת פירות ים אלפרדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו סרטנים ושרימפס; מניחים בצד. בקערה אחרת שלבו את גבינת הריקוטה, הביצים והתיבול האיטלקי לתערובת אחידה; מניחים בצד.
במחבת גדולה הקפיצו פטריות ובצל בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה חלב וחלב מאודים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים 1/2 כוס גבינת פרמזן, מלח ופלפל עד שהגבינה נמסה.
מורחים 1 כוס רוטב פטריות ב 4-קט רדוד משומן. תבנית אפייה.
שכבה עם שלוש אטריות ותרד. מעליו שליש מתערובת הריקוטה, שליש מגבינת המוצרלה ושליש מרוטב הפטריות.
למעלה עם שלוש אטריות תערובת סרטן. חוזרים על הפעולה עם תערובת ריקוטה, גבינת מוצרלה ורוטב פטריות.
שכבה עם שאר האטריות והברוקולי. חזור על הפעולה עם תערובת הריקוטה שנותרה, מוצרלה ורוטב פטריות.
מפזרים את יתרת גבינת הפרמזן.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 45-55 דקות או עד שמד חום קורא 160 ניתנים לזיהוי.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.