פירות ים מיוחדים נטול גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם צדפות ים, רוטב סויה, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים מיוחד, מחבת פירות ים מיוחדת, ו מאכלי ים שטניים מיוחדים.
יוצקים 1/4 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את דג החרב, הצדפות והשרימפס. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 30 דקות. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מסננים וזורקים את המרינדה. עוטפים חתיכת בייקון סביב כל צדפה. על ארבעה שיפודי עץ ממתכת או ספוגים, השחילו לסירוגין את הצדפות, דג החרב, השרימפס, הירקות והאננס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
דג חרב
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. גריל פירות ים, מכוסים, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהחום למשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהדג פשוט הופך אטום, השרימפס הופך לורוד, והצדפות יציבות ואטומות, ומבוססות מדי פעם במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת