קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

פירות ים מיוחדים

פירות ים מיוחדים
פירות ים מיוחדים נטול גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם צדפות ים, רוטב סויה, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים מיוחד, מחבת פירות ים מיוחדת, ו מאכלי ים שטניים מיוחדים.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים 1/4 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את דג החרב, הצדפות והשרימפס. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 30 דקות. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה. עוטפים חתיכת בייקון סביב כל צדפה. על ארבעה שיפודי עץ ממתכת או ספוגים, השחילו לסירוגין את הצדפות, דג החרב, השרימפס, הירקות והאננס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
דג חרבדג חרב
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
4
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. גריל פירות ים, מכוסים, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהחום למשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהדג פשוט הופך אטום, השרימפס הופך לורוד, והצדפות יציבות ואטומות, ומבוססות מדי פעם במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת