פירות ים מיוחדים נטול גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם צדפות ים, רוטב סויה, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים מיוחד, מחבת פירות ים מיוחדת, ו מאכלי ים שטניים מיוחדים.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים 1/4 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את דג החרב, הצדפות והשרימפס. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 30 דקות. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה. עוטפים חתיכת בייקון סביב כל צדפה. על ארבעה שיפודי עץ ממתכת או ספוגים, השחילו לסירוגין את הצדפות, דג החרב, השרימפס, הירקות והאננס.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. גריל פירות ים, מכוסים, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהחום למשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהדג פשוט הופך אטום, השרימפס הופך לורוד, והצדפות יציבות ואטומות, ומבוססות מדי פעם במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת