פירות ים מעורבים פלורנטין
פירות ים מעורבים פלורנטין דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה נטול גלוטן, פסקטריאני וקטוגני מגיש 1 . מנה אחת מכילה 2398 קלוריות, 120 גרם חלבון ו 194 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עלי תרד תינוק, גבינת פרמזן, בטטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו תבשיל פלורנטין פירות ים, סביצ'ה פירות ים מעורבים, ו סלט פירות ים מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. רססו צלחת תבשיל med בגודל w / תרסיס אפייה. בקערה, לערבב האדוק, שרימפס + צדפות & להפריש.פרוסת בטטה מבושל מאוד דק & שכבות פרוסות על החלק התחתון של התבשיל. כיסוי שכבת תפוחי אדמה w / עלי תרד תינוק מבושלים.בעדינות לשפוך 1 כוס קרם על תפוחי אדמה & תרד. מתבלים לפי טעמו של פריף וו / מלח ופלפל.
מפזרים W/6 כפות פרמזן מגורר & באופן שווה להוסיף פירות ים מעורבים בשכבה.
יוצקים כוס 2nd של שמנת על פירות הים & מפזרים w / אחרון 2 כפות פרמזן מגורר.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה וטריה ומגישים מיד.