פירות ים-נקניק ג'מבליה
מאכלי ים-נקניק Jambalayan הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 405 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, מרק עוף ללא מלח, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. נסו עוף, נקניק ופירות ים טעונים Jambalaya, מאכלי ים" מי צריך אורז " Jambalaya, ו מאכלי ים פסטה Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
הסר מעטפת מנקניק; פרוס נקניק לחתיכות 1/2 אינץ'. מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים נקניק, פלפל ירוק, והבא 3 מרכיבים; לבשל, עד נקניק הוא השחמה וירקות הם במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים טימין ו-5 המרכיבים הבאים.
מרוקנים צדפות, שומרים נוזלים. תניח בצד את הצדפות.
הוסף מים לנוזל כדי להפוך 1 כוס.
מוסיפים תערובת נוזלית ומרק לתנור ההולנדי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז; מכסים ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות. מערבבים בצדפות, שרימפס, וצדפות. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד הנוזל נספג.
הסר וזרוק עלי דפנה. מוסיפים פטרוזיליה.
מגישים עם רוטב חריף, אם תרצה.