אם יש לכם התפשטות, קמח העלאת עצמי, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים, עוגת יוגורט פסיפלורה עם טפטוף שוקולד לבן, ו לא לאפות עוגת גבינה פסיפלורה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
משמנים קלות צלחת אפייה בינונית עם 1 כפית של הממרח.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
להקציף יחד במשך 2 דקות עד חיוור ורך. מערבבים ברוטב תפוחים זה עלול לגרום לתערובת להיראות מקושטת, אבל אל תדאג. בעדינות לקפל את פירות יער, ואז לשפוך את הבלילה לתוך המנה מוכן ברמה את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
אופים במשך 25-30 דקות עד הספוג הוא חום זהוב המשרד במרכז.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman