פירות יער וסלט פארו
חיטה ברי סלט פארו עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 287 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מולסה רימונים, חרדל דיז'ון, גרגרי חיטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סלט פירות יער, סלט פירות יער, ו סלט פירות יער.
הוראות
שים את גרגרי החיטה בסיר בינוני, להוסיף 6 כוסות מים ומלח ופלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מכרז ולעיס, על 1 שעה, הוספת מים נוספים לפי הצורך.
מעבירים את גרגרי החיטה לקערה גדולה.
שים את פארו בסיר בינוני אחר ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות על ידי אינץ ' ומלח ופלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, 25 עד 40 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך.
מעבירים לקערה עם גרגרי החיטה. (הדגנים יכולים להיות מורכבים עד יום מראש ומקוררים.)
בעוד הגרגרים מבשלים, להכין את ויניגרט חרדל.
לטאטא את החומץ, חרדל, מולסה רימון, מלח ופלפל לטעום בקערה.
לטאטא כל הזמן, לטפטף בשמן 1/4 כוס עד התערובת חלקה emulsified. טעם ועונה לפי הצורך.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן, וכאשר הוא כמעט מעשן, מוסיפים את העגבניות. מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים, משליכים פעם או פעמיים, רק עד העגבניות יש כמה כתמים כהים, על 4 דקות.
מוסיף את העגבניות, בצל ירוק ובזיליקום לגרגרים.
יוצקים את ויניגרט סביב הצדדים של הקערה; לזרוק ולקפל את הסלט יחד.
מעבירים למגש ומגררים את גבינת העזים מלמעלה.