פירות יער טריים Pavlovas
פבלובות ברי טריות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 212 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אוכמניות, קרם פרש מסחרי, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ברי פבלובס, ברי פבלובס, ו ברי מעורב פבלובות.
הוראות
מכסים תבנית אפייה בנייר קלף. צייר 8 (3 אינץ') מעגלים על נייר. הפוך את הנייר; מאובטח עם נייר דבק. מקציפים את החלבונים ביצה קרם של טרטר עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat). מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 8 מעגלים נמשכים על תבנית אפייה. לעצב את המרנג לקנים עם צדדים 1 אינץ ' באמצעות החלק האחורי של כף.
אופים ב 250 במשך 1 שעה. כבה את התנור; מרנג קריר בתנור סגור לפחות 2 שעות או עד יבש לחלוטין. בזהירות להסיר את מרנג מנייר.
יוגורט כפית על כמה שכבות של מגבות נייר כבדות, ומרח עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי.
שלב 1/2 כוס סוכר, יוגורט סחוט, ו קרם פראש. כפית את תערובת היוגורט באופן שווה לתוך מרנג. למעלה כל מנה עם 2 כפות כל אחד תותים, אוכמניות, אוכמניות.