פירות תותי טורקיה מלח
מי מלח הודו פירות טוטי יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 617 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. אם יש לכם מרווה, מרק ירקות, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. . מתכונים דומים: איך להמליח תרנגול הודו, מלח הודו, ו מלח הודו.
הוראות
מערבבים את מרק הירקות, זנגביל מסוכר, דובדבנים יבשים, אגסים יבשים, תפוחים יבשים, סוכר חום, מלח כשר, פלפל שחור, גרגרי allspice, 3 מקלות קינמון, ו 5 עלי מרווה יחד בעציץ גדול עד הסוכר החום והמלח להתמוסס לחלוטין; מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
הסר את המלח מהחום, להוסיף את מי הקרח, ומערבבים להמיס קרח ולקרר את המלח; לקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מניחים את טורקיה עדיין קפוא לתוך מי מלח ומקרר במשך 3 ימים. ביום השני של הלידה, להפוך את טורקיה מעל במי מלח.
ביום הגשה (היום השלישי של brining), מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את ההודו מן המלח ומניח לתוך מחבת צלייה. זרוק את המלח.
מניחים את הבצל, תפוח אדום, 1 sprig של רוזמרין, 2 מקלות קינמון יותר, ועלה מרווה 1 לתוך כוס מדידת מיקרוגל בטוח 5 כוס ולמלא את הכוס עם מספיק מים כדי לכסות.
מניחים לתוך תנור מיקרוגל ומבשלים על כוח גבוה עד חם, על 5 דקות.
יוצקים את התוכן של הכוס לתוך חלל של טורקיה. לשפשף את העור של טורקיה עם שמן צמחי.
צלי בתנור שחומם מראש עד תרנגול ההודו הוא חום זהוב והמיצים לרוץ ברור, 4 עד 4 1/2 שעות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך צריך לקרוא 165 מעלות F (75 מעלות C).