פירס בל הלן
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לרפרטואר שלך, אגסים בל הלן עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1044 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן. מתכון זה מ רשת מזון דורש סוכר עדין במיוחד, שוקולד מריר, שמנת כבדה ומיץ לימון. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידת ונילן, פוארה בל הלן, ו אגסים מרטיני.
הוראות
קלף, חצוי וליבה את האגסים ופזר עליהם את מיץ הלימון כדי למנוע מהם לשנות את צבעם. במחבת רדודה רחבה (בה האגסים ישתלבו בשכבה 1 - אחרת מבשלים אותם בקבוצות) שמים 1 1/4 כוסות מים, הסוכר ושעועית הווניל, אם משתמשים. מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם כדי לוודא שהסוכר מתמוסס, ואז מנמיכים מעט את האש ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את תמצית הווניל, אם משתמשים.
מכניסים את האגסים לנוזל, חותכים את הצד כלפי מטה, ומעלים שוב את האש כך שהסירופ יתבשל והאגסים מכוסים על ידו. יתכן שתצטרך לכף את הסירופ. לאחר חצי דקה בערך, מנמיכים את האש, ואז מכסים את התבנית ומבשלים במשך 10 דקות; הופכים את האגסים, מכסים שוב את התבנית ומבשלים עוד 10 דקות. המשך לצוד עד שהאגסים מבושלים ושקופים; הם צריכים להרגיש רכים (אך לא רטובים) כאשר הם נוקבים. הם עשויים להזדקק לזמן בישול פחות או יותר - זה תלוי באגסים. מורידים את האש, שומרים על כיסוי ומשאירים להתקרר.
עכשיו רוטב השוקולד: מניחים את השוקולד, שבור לחתיכות קטנות, בתבנית עם תחתית עבה עם הקפה והסוכר וממיסים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם. ואז לשפוך את השמנת, עדיין ערבוב, וכאשר הוא חם מאוד לשפוך לתוך סירה מחוממת או קערה עם מצקת.
להגשה, מסדרים אגסים חתוכים כלפי מטה על צלחת שטוחה גדולה ויוצקים מעט סירופ מעל. (כל סירופ שנותר יישמר במקרר או במקפיא וניתן להשתמש בו למזיגה על תפוחים או פירות אחרים בעת הכנת פשטידות או פירורים. אתה יכול לשטוף את תרמיל וניל, לנגב אותו ולשים אותו במכל של סוכר.) הצעה עם גלידה, רוטב, ופיסטקים, אם משתמשים, מוגשים בנפרד; לאפשר למזמינים לעזור לעצמם.