פירק עוף קייב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Deconstructed עוף קייב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 618 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חצאי חזה עוף, שמן זית, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פירק עוף קייב, Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), ו עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. זורקים תפוחי אדמה עם שמן זית, מלח ופלפל. צלי במשך 20 עד 25 דקות לפני הוספת עוף (בצע את השלבים הבאים כדי להכין עוף לפני צלייה).
מוסיפים את הלחם למעבד מזון. דופק עד שהוא הופך לפירורים. קח את פירורי הלחם החוצה, ולהניח בצד. דופק את השום והפטרוזיליה עד קצוץ דק.
מוסיף את פירורי הלחם בחזרה, ויוצקים חמאה מומסת. דופק שוב עד שהוא מכסה את כל פירורי הלחם.
לחץ על תערובת הלחם על חזה העוף.
שים את העוף בתנור עם תפוחי אדמה ואופים עד מבושל דרך, על 15-20 דקות.
בינתיים, חצי עגבניות, לזרוק עם זיתים, גרידת לימון, 1 כף שמן זית, מלח, פלפל ופטרוזיליה. מערבבים בפטה. תניח בצד.
שכבת ארוגולה על החלק התחתון של הצלחת.
מוסיפים את חזה העוף, למעלה עם עגבניות וסלסה פטה.
מגישים עם תפוחי אדמה קלויים.