פיתולי הל מייפל מזוגגים
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מייפל מזוגג Cardam פיתולים. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גזרים מזוגגים מייפל והל, פיתולי מייפל, ו פיתולי מייפל תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל עומד או קערה גדולה אחרת, מערבבים שמרים לתוך 1/4 כוס חם (11
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות. עם כף עץ, מערבבים סוכר, חלב וביצים (או מכים עם מצורף ההנעה); מערבבים או מכים 2 3/4 כוסות קמח, מלח והל (הבצק יהיה רך ודביק). מערבבים או מכים בחמאה, כמה נתחים בכל פעם, עד משולב היטב.
אם משתמשים במערבל: ממשיכים להכות במהירות בינונית-נמוכה עד שהבצק מושך מצדדים של הקערה, 4 עד 5 דקות; מוסיפים עד 1/4 כוס יותר קמח במידת הצורך. לגרד בצק למטה אם הוא זוחל עד מקצף או צדדים של קערה.
הסר מקצף לגרד נקי. לגרד בצק על לוח משוריין היטב ללוש בקצרה להפגיש.
אם ערבוב ביד: לגרד בצק על לוח מקומח קלות ללוש עד חלקה וקטיפתי, על 5 דקות, הוספת קמח נוסף לפי הצורך כדי למנוע דבק.
חזור לקערה, לכסות בניילון נצמד, ולתת לעמוד במקום חם עד שהבצק הוכפל, 1 1/2 עד 2 שעות.
לגרד בצק על לוח מקומח קלות ולחץ בעדינות כדי לגרש אוויר. מחלקים ל-24 חלקים שווים. עם ידיים מקורנות, לחלק כל חתיכה לשניים. טופס כל חצי לתוך חבל על 4 אינץ 'ארוך ו 1/2 אינץ' עבה. לסובב את שני החבלים יחד, צובט מסתיים יחד.
מקום מתפתל על 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה מקומטת לכסות עם ניילון נצמד.
בואו לעלות עד כמעט הוכפל בגודל, כ -30 דקות.
בינתיים, למלא טיגון חשמלי עמוק לקו המילוי או לשפוך על 4 סנטימטרים של שמן למחבת 5 עד 6 ליטר וחום עד 37
עם מרית רחבה, להחליק בעדינות שני פיתולים לתוך שמן, אחד בכל פעם. קוק, הופך פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות בסך הכל. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז. חזרו על הפיתולים שנותרו לפריי.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לטבול חצי העליון של פיתולים חמים בזיגוג מייפל.
מניחים על צלחת או מתלה ולתת לעמוד עד זיגוג מוגדר, על 2 דקות.
זיגוג מייפל: בקערה, לערבב 1 כוס אבקת סוכר, סירופ מייפל 1/2 כוס, ו 1 כף חלב עד חלקה.