פיתולי צ'דר-הרב
צריך מתאבן צמחוני? פיתולי צ'דר-הרב יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, אורגנו, בצק עלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פיתולי צ'דר-הרב, תפניות לחם צ'דר, ו תפניות עשב תרד (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. בקערה, לשלב גבינה, עשבי תיבול קאיין. מתבלים במלח.
על משטח מקומח קל, לרדד גיליון מאפה למלבן 16-by-9 1/2 אינץ'. עם הצד הקצר שמולך, מורחים חצי מתערובת הגבינה על החצי התחתון של גיליון המאפה. מקפלים למעלה חצי מאפה לכיוון שלך על חצי תחתון, מצרף תערובת גבינה (לתוך 8-by-9 1/2-inch מלבן). לחץ על מאפה למטה כדי לעזור לשכבות הבצק לדבוק ולהכריח את כיסי האוויר.
מגלגלים מאפה למלבן בגודל 8 על 16 אינץ'.
העברה לסדין אפייה; צמרמורת עבור 20minutes. חזור עם שאריות תערובת מאפה וגבינה. להכניס למקרר עבור 20minutes. מחממים תנור to425F.
הסר גיליון 1pastry מהמקרר ומניח על קרש חיתוך מקורנן קלות.
מניחים גיליון קלף טרי על תבנית האפייה. עם סכין חדה, לקצץ קצוות לא אחידים מאפה, ולאחר מכן לחתוך מאפה לתוך 32 1/2-by-8-inch רצועות. החזקת קצה 1 בכל יד, לסובב כל רצועה 3or 4times ולמקם 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה מרופדת, הקשה על הקצוות למטה. (אתה תתאים 10 ל 12twists על כל גיליון.)
אופים פיתולים עבור 12to 14minutes, עד חום זהוב.
העברת פיתולים מתלים חוט מגניב. חזור עם הנותרים מאפה.