קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

פיתות

פיתות
אם יש לכם מים חמים, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: וידוי # 14: נהגתי לדעת את זה רק על ידי "לחם כיס" ... פיתות לחם, פיתות לחם וסלט אפונה, ו סלט פיתות.

הוראות

1
בקערה של מערבל חשמלי כבד חובה מצויד וו בצק, לשלב את השמרים, סוכר, ומים חמים; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו שמרים לעמוד עד קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים את הקמח, קצת בכל פעם, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר עד שכל הקמח כבר שולב והבצק מתאסף לכדור; זה צריך לקחת בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד שהוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, הופכים אותו למעיל ומכסים אותו בניילון נצמד. אפשר לעלות עד כפול בגודל, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים אבן פיצה גדולה על מתלה התנור התחתון, מחממים מראש את התנור (ואבן) ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אגרוף הבצק למטה, לחלק אותו ל 8 חתיכות, ולאסוף כל חתיכה לכדור; שמירה על כולם מקורעים קלות ומכוסים בזמן שאתה עובד. אפשר לכדורי הבצק לנוח, מכוסים, במשך 15 דקות כך שיהיה קל יותר לגלגל אותם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
באמצעות מערוך, מגלגלים כל כדור בצק למעגל בקוטר של כ -8 אינץ 'ועובי 1/4 אינץ'. ודא שהעיגול הוא חלק לחלוטין, ללא קמטים או תפרים בבצק, אשר יכול למנוע את הפיתות להתנפח כראוי. כסו את הדיסקים כשאתם מגלגלים אותם החוצה, אבל אל תערמו אותם. שים 2 סיבובים פיתה בכל פעם על אבן פיצה חמה ואופים במשך 3 עד 4 דקות, או עד הלחם מתנפח כמו בלון והוא זהוב חיוור. הביטו היטב, הם אופים מהר.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים על מתלה כדי להתקרר במשך 5 דקות; הם באופן טבעי deflate, עוזב כיס במרכז. לעטוף את הפיטות במגבת מטבח גדולה כדי לשמור אותם רכים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן