פיתות
אם יש לכם מים חמים, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: וידוי # 14: נהגתי לדעת את זה רק על ידי "לחם כיס" ... פיתות לחם, פיתות לחם וסלט אפונה, ו סלט פיתות.
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי כבד חובה מצויד וו בצק, לשלב את השמרים, סוכר, ומים חמים; מערבבים כדי להתמזג.
בואו שמרים לעמוד עד קצף, על 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקמח, קצת בכל פעם, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר עד שכל הקמח כבר שולב והבצק מתאסף לכדור; זה צריך לקחת בערך 4 דקות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד שהוא חלק וגמיש.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, הופכים אותו למעיל ומכסים אותו בניילון נצמד. אפשר לעלות עד כפול בגודל, על 1 1/2 שעות.
מניחים אבן פיצה גדולה על מתלה התנור התחתון, מחממים מראש את התנור (ואבן) ל 500 מעלות F.
אגרוף הבצק למטה, לחלק אותו ל 8 חתיכות, ולאסוף כל חתיכה לכדור; שמירה על כולם מקורעים קלות ומכוסים בזמן שאתה עובד. אפשר לכדורי הבצק לנוח, מכוסים, במשך 15 דקות כך שיהיה קל יותר לגלגל אותם החוצה.
באמצעות מערוך, מגלגלים כל כדור בצק למעגל בקוטר של כ -8 אינץ 'ועובי 1/4 אינץ'. ודא שהעיגול הוא חלק לחלוטין, ללא קמטים או תפרים בבצק, אשר יכול למנוע את הפיתות להתנפח כראוי. כסו את הדיסקים כשאתם מגלגלים אותם החוצה, אבל אל תערמו אותם. שים 2 סיבובים פיתה בכל פעם על אבן פיצה חמה ואופים במשך 3 עד 4 דקות, או עד הלחם מתנפח כמו בלון והוא זהוב חיוור. הביטו היטב, הם אופים מהר.
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים על מתלה כדי להתקרר במשך 5 דקות; הם באופן טבעי deflate, עוזב כיס במרכז. לעטוף את הפיטות במגבת מטבח גדולה כדי לשמור אותם רכים.