פלאו צמחוני-פלפלים ממולאים דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 319 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. אם יש לכם פלפלים, סוכר חום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה טוב. מתכונים דומים: פלאו צמחוני-פלפלים ממולאים, פלפלים צמחוניים ממולאים, ו פלפלים צמחוניים ממולאים.
הוראות
1
הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולף
2
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים את הסקווש לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד (תצטרך על 2 כוסות. שמור כל סקווש שנותר לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
4
מניחים 2 כפות שמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני. כאשר הוא מנצנץ, להוסיף את הסוכר ומערבבים עד incorporated. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת הופכת חום כהה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את הסקווש, 1 1/2 כוסות של בצל ירוק, השום, והמלח הנמדד; מתבלים בפלפל; ומערבבים כדי לצפות את הסקווש. מבשלים עד הסקווש התרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את העגבניות, הקורנית, האורגנו, ואת רסק העגבניות ומערבבים כדי לצפות את הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סכין קילוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים לשלב. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות עם מכסה הידוק, ומבשלים עד מעובה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
8
מוסיפים את האורז ואפונה שחורה עיניים, מערבבים לשלב, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז נעשה והירקות רכים, כ -20 עד 30 דקות.בינתיים, לחמם גריל בינוני נמוך (כ 163°). לשפשף את החלק החיצוני של הפלפלים עם הנותרים 1 כף של שמן צמחי ועונה הן בפנים והן בחוץ עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר את תערובת האורז מהחום ולתת לו לעמוד מכוסה במשך כ 5 דקות. מערבבים את הבצל הירוק הנותרים ואת הכוסברה, מיץ ליים, ואת גרידת ליים.מחלקים את התערובת באופן שווה בין הפלפלים (כ 1/2 כוס פלאו לחצי פלפל). גריל, מכוסה, עד הפלפלים רכים רק מתחיל char, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)