פלאם גאלט עם קרם ארמניאק
צריך מנה צמחונית בצד? פלאם גאלט עם קרם ארמניאק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ארמניאק, סוכר חום, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלאם גאלט עם קרם ארמניאק, גאלט משמש-שזיף עם גבינת שמנת ופיסטוקים, ו גאלט שזיפים.
הוראות
כדי להכין גאלט, לשקול או קלות כפות כפות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, סוכר מגורען, ומלח בקערה בינונית, וחותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים מי קרח; מערבבים רק עד לח. מלטפים בצק למעגל 7 אינץ ' על ניילון נצמד; מכסים. צ ' יל במשך 15 דקות.
שלב שזיפים, 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס ארמניאק, ו וניל שעועית במחבת גדולה על חום בינוני, ומבשלים 10 דקות או עד שזיפים רכים, ערבוב מדי פעם. מגניב לטמפרטורת החדר.
לקרוע לחם לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה; אופים 30 דקות או עד יבש וזהוב.
מניחים לחם במעבד מזון; לעבד עד פירורים גס למדוד 1/4 כוס.
לפתוח ולהניח בצק על תבנית אפייה.
מגלגלים בצק למעגל של 15 אינץ'; מפזרים בצק פירורי לחם, ומשאירים גבול של 2 אינץ'. מסדרים תערובת שזיף על פירורים. מקפלים קצוות של בצק על תערובת שזיף (הבצק יכסה רק חלקית תערובת שזיף).
מברשת קצוות בצק העליון של פירות עם חמאה מומסת; מפזרים הנותרים 1 כף סוכר חום.
אופים ב 425 במשך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר את גאלט מהתנור); אופים 20 דקות נוספות או עד שתוסס וקצוות זהובים. מגניב 5 דקות על מחבת; לשחרר גאלט מחבת. מגניב 30 דקות נוספות על פאן.
כדי להכין שמנת, לשלב שמנת חמוצה ומרכיבים הנותרים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.