פלאם טארט טאטין
טארט טאטן שזיפים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 495 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שזיפים, חמאה, קליפת תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלאם טארט טאטין, טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), ו טארט טאטן.
הוראות
להקציף קרם fraîche וקליפת תפוז בקערה קטנה. כיסוי; צמרמורת.
מרדדים מאפה על משטח מקומח קלות; לקצץ פינות כדי ליצור מעגל.
מקום על צלחת. האם קדימה: קרם fraîche ו קרום יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מערבבים שזיפים, 2 כפות סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון, אגוז מוסקט, וזרעים מפול וניל בקערה גדולה.
ממיסים חמאה במחבת בקוטר 9 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני.
מפזרים הנותרים 2/3 כוס סוכר באופן שווה על חמאה מומסת. בחוזקה לארגן שזיפים, בצד לחתוך למעלה, במעגלים קונצנטריים במחבת (שזיפים יופיעו מעט אחיד אך יתרככו בעת הבישול, יצירת שכבה אפילו).
טפטוף שהצטבר מיצים מהקערה מעל. מבשלים מעל חום בינוני, מחבת רועדת בעדינות כדי למנוע דבק. המשך לבשל עד הסירופ הופך אדום עמוק, הקשה על שזיפים מעט כדי ליצור שכבה קומפקטית, על 35 דקות.
הסר מחבת מחום; מגניב 10 דקות.
להחליק קרום על גבי שזיפים במחבת. הקש קצוות קרום למטה סביב שזיפים בקצה המחבת.
חותכים כמה חריצים כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים עד חום זהוב, כ -30 דקות. טארט מגניב לחלוטין במחבת.
לחמם מחדש במחבת להגדיר על חום גבוה כדי לשחרר, על 3 דקות.
מניחים מגש גדול על מחבת. באמצעות כפפות תנור, להחזיק מחבת מגש יחד היפוך, המאפשר טארט להתיישב על מגש. לאט לאט להרים מחבת.
בואו לעמוד לפחות 30 דקות ועד 4 שעות בטמפרטורת החדר.
מגישים עם fraîche קרם כתום.
* נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.