פלאן אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פלאן אבוקדו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 210 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו פלאן אבוקדו, Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), ו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 4 (4-אונקיה) ramekins
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
בבלנדר, לשלב את חצי וחצי, חלב, ביצה, חלמון ביצה, גבינת שמנת, אבוקדו, מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך 4 (4-אונקיה) ramekins.
מסדרים את ramekins בתבנית אפייה זכוכית, ולהוסיף מספיק מים חמים לבוא באמצע הצדדים. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.
אופים עד פודינג מוגדר, על 1 שעה.
תוציא את הפלאן מהתנור. מגניב לטמפרטורת החדר ואז לקרר במשך 1 שעה. להביא את flans לטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה. למעלה עם תבלין תירס ומגישים.
בקערה קטנה, לשלב את התירס, כוסברה, בצל אדום, ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.