פלאן אננס
פלאן אננס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1158 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ריבת משמש, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די טוב. מתכונים דומים: אננס פלאן (פלאן דה פינה), פלאן גבינת שמנת אננס, ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז).
הוראות
כדי להפוך את הקרם מאפה: בקערה בינונית, לערבב 1/2 כוס חלב עם קמח, ולאחר מכן מערבבים את החלמונים.
מחממים סוכר ונותר 1 כוס חלב בסיר על חום בינוני.
הסר מחום ומערבבים לתערובת חלמון ביצה. החזר תערובת לסיר וחום עד לרתיחה. להנמיך את החום נמוך ולשמור בישול עד שהתערובת מתעבה. מערבבים וניל. להפריש במשך 15 דקות.
כדי להפוך זיגוג: בסיר קטן, חום 1 כף מיץ אננס עם ריבה עד מעובה.
יוצקים קרם מאפה מקורר לתוך קליפת עוגה.
חותכים פרוסות אננס לרבעים ולסדר אותם באופן דקורטיבי על גבי קרם מאפה.