פלאן אננס-קרמל
מתכון אננס-פלאן קרמל מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 401 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. אם יש לך חלמונים, מיץ אננס, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אננס פלאן (פלאן דה פינה), פלאן דה קרמלו (פלאן קרמל), ו Leche פלאן (פלאן קרמל).
הוראות
להביא מיץ וסוכר 1/2 כוס לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני; מבשלים עד התערובת מצטמצם 2 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 25 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
בינתיים, מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים עד 177°. מערבבים הנותרים 3/4 כוס סוכר 3 כפות מים בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה ומבשלים מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 10 דקות. עבודה מהירה, לחלק קרמל בין שישה 3/4 כוס ramekins או כוסות פודינג. להטות כל ramekin כדי מעיל תחתון עם קרמל. הגדר ramekins ב 13x9x2 אינץ תבנית אפייה.
מניחים חלמונים בקערה גדולה.
להקציף בתערובת אננס. לחלק פודינג בקרב ramekins.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.
אופים flans עד בעדינות להגדיר במרכז, כ -30 דקות.
הסר מהמים; מגניב. כיסוי; צמרמורת לילה.
הפעל סכין קטנה סביב flans. הפוך על צלחות; לאפשר סירופ לדרוס.