קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פלאן דה ארוז קון לצ'ה (פלאן פודינג אורז)

פלאן דה ארוז קון לצ'ה (פלאן פודינג אורז)
המתכון Flan de Arroz con Leche (פודינג אורז פלאן) יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 5 שעות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם מקלות קינמון, חלב, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), Flan de Arequipe (Dulce de Leche Flan), ו Leche פלאן (פלאן קרמל).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים מגבת מטבח נקייה במחבת צלייה. לעטוף חיצוני של 9 אינץ ' מחבת springform עם לסכל ולהגדיר על גבי מגבת. הגדר קומקום תה או סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עוטףעוטף
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מגבות מטבחמגבות מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
סירסיר
3
שלב 1 כוס סוכר ו - ¼ כוס מים בסיר כבד בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד שהסוכר נמס לחלוטין. לצנן מברשת מאפה נקייה ולצחצח את כל גבישי סוכר מצדדים של מחבת. מרתיחים, מסתחררים מחבת מדי פעם, עד סוכר הופך ענבר עמוק, 6 עד 10 דקות. מיד לשפוך קרמל למחבת springform מערבולת כדי מעיל אחיד התחתון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
בינתיים, מניחים אורז, נשאר 1 1/2 כוסות מים, ומלח בקערה בינונית מיקרוגל בטוח. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ובמיקרוגל עד שרוב המים נספגים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
5
להביא הנותרים 1 כוס סוכר, חלב, חלב מרוכז ממותק, מקלות קינמון, וגלידת תפוזים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד תחתית גדול.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
מקל קינמוןמקל קינמון
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
להוסיף אורז, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת מעובה ואורז הוא מכרז לחלוטין 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
7
הסר מהחום ומערבבים בצימוקים. מגניב לטמפרטורת החדר (ראה הערות).כאשר מקורר, מערבבים בחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
צימוקיםצימוקים
8
בקערה נקייה ויבשה לנצח חלבונים ביצה עם מצורף להקציף על מהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות נוקשות טופס, 3 עד 4 דקות. מקפלים חלבונים ביצה לתוך תערובת פודינג אורז עם מרית גומי. לגרד תערובת אורז מעל קרמל באביב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרמלקרמל
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה
9
פתח דלת תנור ולהגדיר מחבת צלייה פלאן על מתלה תנור. בזהירות לשפוך מים חמים לתוך מחבת צלייה צריך להגיע חצי עד הצדדים של מחבת פלאן.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
10
אופים עד פלאן מוגדר, אבל עדיין קצת מתנדנד, על 1 שעה, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מחבת springform מחבת צלייה מגניב על מתלה, כ 15 דקות. צ ' יל לחלוטין במקרר, 2 עד 3 שעות. הפעל סכין לאורך קצוות פלאן ולהפוך על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מחבת צלייהמחבת צלייה
סכיןסכין
12
הסר ולהשליך רדיד עובש קפיץ פתוח.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
הסר תחתית.
14
לשרת.