פלאן דה קווסו - גבינת שמנת פלאן
פלאן דה גבינה - קרם גבינה עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת קינמון, חלב התאדה, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), פודינג גבינת שמנת קרמל (Flan de Queso), ו פלאן גבינת שמנת.
הוראות
מערבבים סוכר ומים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס במחבת כבדה, קטנה. מרתיחים אבל לא מערבבים, להחזיק את ידית המחבתות לאט לסובב פאן לשלב סוכר ומים כדי לדמות סירופ אמבר. אל תישרף. בערך 8 דקות.
מיד לשפוך סירופ למחבת עוגה 9 אינץ'. בזהירות לסובב את מחבת העוגה סביב כדי לכסות את כל החלק התחתון בסירופ. תניח בצד.
להקציף ביצים, גבינת שמנת, חלב מאודה, חלב מרוכז, קינמון ווניל בקערת ערבוב גדולה.
יוצקים לתוך מחבת עוגה מוכנה לכסות בקלילות עם רדיד אלומיניום.
מניחים מחבת עוגה מכוסה במחבת צלייה גדולה. מילוי מחבת צלייה חצי דרך למעלה עם מים רותחים כמו ביין-מארי.
אופים במשך שעה אחת ו 25 דקות או עד toothpick מוכנס יוצא נקי.
הסר תבנית אפייה מהתנור ולתת להתקרר במחבת האפייה עם מים.
מסירים ממים ומקררים בין לילה.
הפעל סכין קטנה סביב פלאן כדי לשחרר. כדי unmold, מניחים צלחת על פני מחבת העוגה, להחזיק צלחת בחוזקה ולהפוך. לנער בעדינות ולאפשר פלאן להתיישב על צלחת.