קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פלאן דה קווסו - גבינת שמנת פלאן

פלאן דה קווסו - גבינת שמנת פלאן
פלאן דה גבינה - קרם גבינה עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת קינמון, חלב התאדה, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), פודינג גבינת שמנת קרמל (Flan de Queso), ו פלאן גבינת שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים סוכר ומים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס במחבת כבדה, קטנה. מרתיחים אבל לא מערבבים, להחזיק את ידית המחבתות לאט לסובב פאן לשלב סוכר ומים כדי לדמות סירופ אמבר. אל תישרף. בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מיד לשפוך סירופ למחבת עוגה 9 אינץ'. בזהירות לסובב את מחבת העוגה סביב כדי לכסות את כל החלק התחתון בסירופ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
להקציף ביצים, גבינת שמנת, חלב מאודה, חלב מרוכז, קינמון ווניל בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים לתוך מחבת עוגה מוכנה לכסות בקלילות עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
6
מניחים מחבת עוגה מכוסה במחבת צלייה גדולה. מילוי מחבת צלייה חצי דרך למעלה עם מים רותחים כמו ביין-מארי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
אופים במשך שעה אחת ו 25 דקות או עד toothpick מוכנס יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר תבנית אפייה מהתנור ולתת להתקרר במחבת האפייה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מסירים ממים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
הפעל סכין קטנה סביב פלאן כדי לשחרר. כדי unmold, מניחים צלחת על פני מחבת העוגה, להחזיק צלחת בחוזקה ולהפוך. לנער בעדינות ולאפשר פלאן להתיישב על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך