פלאן כתום
כתום פלאן דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 527 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פירות יער, קליפת תפוז, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא זול מתכון לחובבי האוכל האירופי. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 14%, המנה הזו לא כל כך גדולה. נסו פלאן כתום, פלאן כתום, ו עוגות פלאן כתומות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 1 כוס סוכר למחבת בינונית.
מניחים במחבת על אש בינונית, ומבשלים, רועד במחבת לעתים קרובות, עד שהסוכר נמס והופך סירופ חום זהוב בהיר. שופכים במהירות סירופ לתבנית צרור של 12 כוסות, מטה לתחתית המעיל ולדפנות; מניחים בצד.
מניחים שמנת מוקצפת ווניל בקערה גדולה. מעבדים ביצים ו -6 המרכיבים הבאים בבלנדר רק עד לקבלת מרקם חלק, ועוצרים לגרד את הצדדים (אל תעבדו יתר על המידה). מערבבים תערובת ביצים לתערובת שמנת.
יוצקים רפרפת על סוכר מקורמל בתבנית צרור, ומניחים בתבנית צלייה גדולה על מתלה לתנור.
מוסיפים מים חמים למחבת צלייה לעומק של 1 אינץ'.
אופים, חשופים, ב 350 במשך שעה 1 ו 15 דקות או עד סכין מוכנס מחוץ למרכז יוצא כמעט נקי.
הסר את מחבת הצרור מהמים. מגניב 1 שעה על מתלה חוט. מכסים ומצננים לפחות 8 שעות.
שחרר קצוות פלאן בעזרת מרית קטנה; הפוך לצלחת הגשה.
חותכים לחתיכות הגשה ומעליהם קצפת ממותקת, פירות יער ונענע, אם רוצים.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם אפשרויות נהדרות עבור ספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. טמפרניו האנאט עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![טמפרניו]()
טמפרניו
ניואנסים של ממתקי תות וליקורי מתערבבים בשובבות עם פירות יער אדומים ודובדבנים. מיזוג הטאנינים הטעימים והחומציות הטרייה מביא למרקם חלק ומעוגל, מה שמוביל בתורו לגימור קרמי בחיך.בשל אופיו הצעיר של היין, עדיף להגיש אותו מקורר קלות. זהו הליווי המושלם לטאפאס ספרדי כמו קרוקטי בקלה, פודינג שחור ואורז שחור מבלי לשכוח מנות דגים קרות ופסטה.