פלאן קוקוס שוקולד לבן
פלאן קוקוס שוקולד לבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 374 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אירופאי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם צ'יפס אפייה, חצי וחצי שמנת, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 18%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פלאן קוקוס (פלאן דה קוקו), פלאן דה קוקו (פלאן קוקוס), ו אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, דקיוז קוקוס עם עוגיית אגוזי לוז).
הוראות
במחבת כבדה גדולה, שלבו סוכר ומים; מערבבים בעדינות כדי להרטיב את כל הסוכר. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהסוכר נמס, מתערבל בעדינות במחבת מדי פעם. מכסים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים במשך 1 דקה.
לחשוף פאן; ממשיכים להרתיח בעדינות מערבולת פאן עד סירופ הופך צבע ענבר בהיר, כ 3 דקות. מיד להסיר מן החום במהירות לשפוך לתוך רדוד 10-ב רדוד. תבנית אפייה עגולה, נוטה לתחתית התבנית.
מניחים צלחת בתבנית אפייה גדולה; תן לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, בסיר גדול מחממים את חלב הקוקוס, השמנת והקינמון עד שנוצרות בועות סביב דפנות הסיר. מערבבים שבבי אפייה עד להמסה.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים וחלמונים, אחד בכל פעם, עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים 1 כוס תערובת חלב חם לתערובת ביצים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד.
הוסף תמציות. לאט לשפוך לתוך צלחת מוכנה.
הוסף 3/4 פנימה. מים רותחים למחבת גדולה יותר.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 45-55 דקות או עד שהמרכז פשוט מתייצב (התערובת תנענע).
הסר תבנית אפייה מאמבט מים; מגניב במשך שעה 1. צונן בן לילה.
להגשת פלאן, העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר; הפוך על צלחת הגשה עם מסגרת.
מקשטים בשוקולד מומס; מפזרים קוקוס. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו
קרם קרמל עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט וטמפרנילו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.