פלאן רום עם חמאה של בטטה
מתכון בטטה חמאה Rum Flan יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם ביצים, חמאה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פלאן בטטה, פלאן בטטה, ו גלילי קשר בטטה עם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת עוגת מתכת 8 אינץ ' עם צדדים גבוהים עם שמן קנולה, נוטה מעיל מלא.
שלב סוכר מגורען ומים בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה; לבשל במשך 5 דקות או עד הזהב. מיד לשפוך לתוך מחבת מוכן, להטות במהירות עד מעילים סוכר קרמל בתחתית המחבת.
מניחים בטטה ו 7 מרכיבים הבאים (דרך ביצים) בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מוסיפים חלב; תהליך רק עד מעורבב.
יוצקים תערובת על קרמל במחבת.
מניחים מחבת ב 13 x 9 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה; להוסיף מים חמים כדי צלחת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מחבת מהמים. מגניב לגמרי על מתלה תיל. כיסוי וצינה במשך 8 שעות או לילה. הפוך פלאן על מגש, לחתוך 8 פלחי.
טפטוף כל סירופ קרמל שנותר על פלאן.