קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פלאן שוקולד-גבינה שמנת עם רוטב היביסקוס

פלאן שוקולד-גבינה שמנת עם רוטב היביסקוס
מתכון שמנת שוקולד גבינה פלאן עם רוטב היביסקוס מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תרמילי אניס כוכב, רוטב היביסקוס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו עוגיות שוקולד והיביסקוס עם היביסקוס-Ganache חדורים, Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו פלאן דה קווסו - גבינת שמנת פלאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. להפריש מחבת כיכר 8 x 4 אינץ (קיבולת כוס 4), מחבת עוגה עגולה 10 אינץ', או שנים עשר ראמקינס 4-אונקיה. הכינו צלחת חסינת חום או מחבת לפחות 3 אינץ ' עמוק כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את המחבת או ramekins בנוחות.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להפוך את הקרמל, לשלב את הסוכר במחבת קטנה עם המים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, צופה בזהירות עד התערובת מתעבה להיראות כמו סירופ, בועות במהירות, והופך צבע קרמל עשיר. יוצקים במהירות את הקרמל החם למחבת העוגה (או ramekins) ומערבלים כדי מעיל התחתון(ים) וצדדים באופן שווה לפני התערובת מתקשה. תניח בצד ותן להתקרר בזמן שאתה מכין את הפלאן.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
כדי להפוך את פלאן, לשלב את כל חלב חלב מרוכז בסיר.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הרום, אניס כוכב, מקלות קינמון, אניסיד, תמציות וניל ושקדים, שעועית וניל ואת הזרעים, מוסקט, ומלח. מביאים בקושי לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים בעדינות במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
דבש הדריםדבש הדרים
5
מוסיף את השוקולד, ערבוב עם כף עץ כדי לעזור לו להמיס ולהשתלב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
הסר מהחום ותן לתערובת השוקולד המתובלת להתקרר לטמפרטורת החדר. כאשר התערובת היא מגניב, להסיר את שעועית וניל, מקלות קינמון, כוכב אניס עם מזלג או כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
בינתיים, מחממים התנור ל 168°. להקים אמבט מים חמים על ידי הכנת קומקום של מים רותחים ותבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את מחבת העוגה (או ramekins).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
עם כף עץ, לנצח את גבינת שמנת בקערת ערבוב גדולה עד שהתרכך. מקציפים בחלמונים וביצים שלמות, אחד בכל פעם, באמצעות מקציף או מיקסר חשמלי. לאט להוסיף את תערובת שוקולד מקורר, לטאטא להתמזג לחלוטין. מסננים את התערובת דרך מסננת בינונית לתוך מחבת עוגה מצופה קרמל או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מניחים את המחבת או ramekins בתבנית הגדולה השמורה, להחליק לתוך התנור, בזהירות לשפוך מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך החוצה של מחבת העוגה או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
אופים את פלאן גדול במשך כשעה 1; אופים את ramekins במשך 30 עד 40 דקות. אל תצפה שהפודינג יהיה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
הסר מהתנור, הרם ממרחץ המים, ותן להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים במחבת לפחות 3 שעות לפני הפיכת פלאן החוצה על מגש (או מנות בודדות).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מגישים עם רוטב היביסקוס.
מרכיבים שתצטרך
היביסקוסהיביסקוס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
13
וריאציה: עבור שמנת, גלידת שוקולד עשירה, להמשיך עם אותו מתכון. לקרר את הפלאן בן לילה. למחרת, לגרוף את פלאן ואת קרמל נמס לתוך מיכל של מכונת גלידה ולעבד על פי הוראות היצרן. להקפיא בערך 1 שעה עבור טעם אופטימלי ומרקם שמנת. עושה בערך 4 1/2 כוסות גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
14
Reprinted with permission from The New Taste of Chocolate by Maricel Presilla, © 2009 Ten Speed Press
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
15
מריסל פריסילה היא היסטוריונית קולינרית המתמחה במזונות של אמריקה הלטינית וספרד. היא בעלת דוקטורט בהיסטוריה ספרדית של ימי הביניים מאוניברסיטת ניו יורק וקיבלה הכשרה רשמית באנתרופולוגיה תרבותית.ד " ר פרסלה עשה מחקר רב על החקלאות באמריקה הלטינית—עם דגש מיוחד על גידולים טרופיים, קקאו וחקלאות וניל, וייצור שוקולד. היא נשיאת חברת גראן קקאו (Gran Cacao), חברת שיווק ומחקר מזון באמריקה הלטינית המתמחה במכירת פולי קקאו מובחרים מאמריקה הלטינית. היא השלימה ספר בישול לטיני אמריקאי מקיף עבור W. W. Norton ותרמה מאמרים עבור Saveur, Food & Wine, Food Arts, And Gourmet.היא כותבת טור מזון שבועי עבור מיאמי הראלד והוא נוח כמו שיט במורד האורינוקו כדי לאסוף מתכונים בתחום כפי שהיא מבשלת ב Zafraand Cucharamama, המסעדות הפאן-לטיניות שלה בהובוקן, ניו ג ' רזי. בשנה שעברה היא פתחה Ultramarinos, חנות אמריקה הלטינית ואטליה בישול, גם בהובוקן, ניו ג ' רזי, שם היא מוכרת מרכיבים לטיניים, מזונות מוכנים, שוקולדים מובחרים וקקאו כחול, קו משלה של כמהין עם טעמים לטיניים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כמהיןכמהין
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא וינה Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
יין לכבוד אישה, נמרצת, לא קונפורמיסטית ונחושה, הרמיניה. היא עמלה ללא לאות לטובת הקהילה שלה לחקירה ומאתגרת את הנורמות שנקבעו של זמנה. כריזמטי, מחויב, חלוץ. Herminia, האישה כי השראה Bodegas Viña Herminia. צבע דובדבן בהיר ויפה. מאוד טרי ופירותי, עם ניואנסים וניל עדינים. עגול וחלק על החיך, עם טאנין רך ונעים. יין בלתי נשכח שנועד לעורר את הסיפורים המדהימים שלך וליצור רגעים בלתי נשכחים.