קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פלאן שוקולד-גבינה שמנת עם רוטב היביסקוס

פלאן שוקולד-גבינה שמנת עם רוטב היביסקוס
מתכון שמנת שוקולד גבינה פלאן עם רוטב היביסקוס מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תרמילי אניס כוכב, רוטב היביסקוס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו עוגיות שוקולד והיביסקוס עם היביסקוס-Ganache חדורים, Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו פלאן דה קווסו - גבינת שמנת פלאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. להפריש מחבת כיכר 8 x 4 אינץ (קיבולת כוס 4), מחבת עוגה עגולה 10 אינץ', או שנים עשר ראמקינס 4-אונקיה. הכינו צלחת חסינת חום או מחבת לפחות 3 אינץ ' עמוק כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את המחבת או ramekins בנוחות.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
כדי להפוך את הקרמל, לשלב את הסוכר במחבת קטנה עם המים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, צופה בזהירות עד התערובת מתעבה להיראות כמו סירופ, בועות במהירות, והופך צבע קרמל עשיר. יוצקים במהירות את הקרמל החם למחבת העוגה (או ramekins) ומערבלים כדי מעיל התחתון(ים) וצדדים באופן שווה לפני התערובת מתקשה. תניח בצד ותן להתקרר בזמן שאתה מכין את הפלאן.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
כדי להפוך את פלאן, לשלב את כל חלב חלב מרוכז בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים את הרום, אניס כוכב, מקלות קינמון, אניסיד, תמציות וניל ושקדים, שעועית וניל ואת הזרעים, מוסקט, ומלח. מביאים בקושי לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים בעדינות במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
דבש הדריםדבש הדרים
5
מוסיף את השוקולד, ערבוב עם כף עץ כדי לעזור לו להמיס ולהשתלב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
הסר מהחום ותן לתערובת השוקולד המתובלת להתקרר לטמפרטורת החדר. כאשר התערובת היא מגניב, להסיר את שעועית וניל, מקלות קינמון, כוכב אניס עם מזלג או כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
בינתיים, מחממים התנור ל 168°. להקים אמבט מים חמים על ידי הכנת קומקום של מים רותחים ותבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את מחבת העוגה (או ramekins).
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
עם כף עץ, לנצח את גבינת שמנת בקערת ערבוב גדולה עד שהתרכך. מקציפים בחלמונים וביצים שלמות, אחד בכל פעם, באמצעות מקציף או מיקסר חשמלי. לאט להוסיף את תערובת שוקולד מקורר, לטאטא להתמזג לחלוטין. מסננים את התערובת דרך מסננת בינונית לתוך מחבת עוגה מצופה קרמל או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מניחים את המחבת או ramekins בתבנית הגדולה השמורה, להחליק לתוך התנור, בזהירות לשפוך מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך החוצה של מחבת העוגה או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
אופים את פלאן גדול במשך כשעה 1; אופים את ramekins במשך 30 עד 40 דקות. אל תצפה שהפודינג יהיה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
הסר מהתנור, הרם ממרחץ המים, ותן להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים במחבת לפחות 3 שעות לפני הפיכת פלאן החוצה על מגש (או מנות בודדות).
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מגישים עם רוטב היביסקוס.
מרכיבים שתצטרך
היביסקוסהיביסקוס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
וריאציה: עבור שמנת, גלידת שוקולד עשירה, להמשיך עם אותו מתכון. לקרר את הפלאן בן לילה. למחרת, לגרוף את פלאן ואת קרמל נמס לתוך מיכל של מכונת גלידה ולעבד על פי הוראות היצרן. להקפיא בערך 1 שעה עבור טעם אופטימלי ומרקם שמנת. עושה בערך 4 1/2 כוסות גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
14
Reprinted with permission from The New Taste of Chocolate by Maricel Presilla, © 2009 Ten Speed Press
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
15
מריסל פריסילה היא היסטוריונית קולינרית המתמחה במזונות של אמריקה הלטינית וספרד. היא בעלת דוקטורט בהיסטוריה ספרדית של ימי הביניים מאוניברסיטת ניו יורק וקיבלה הכשרה רשמית באנתרופולוגיה תרבותית.ד " ר פרסלה עשה מחקר רב על החקלאות באמריקה הלטינית—עם דגש מיוחד על גידולים טרופיים, קקאו וחקלאות וניל, וייצור שוקולד. היא נשיאת חברת גראן קקאו (Gran Cacao), חברת שיווק ומחקר מזון באמריקה הלטינית המתמחה במכירת פולי קקאו מובחרים מאמריקה הלטינית. היא השלימה ספר בישול לטיני אמריקאי מקיף עבור W. W. Norton ותרמה מאמרים עבור Saveur, Food & Wine, Food Arts, And Gourmet.היא כותבת טור מזון שבועי עבור מיאמי הראלד והוא נוח כמו שיט במורד האורינוקו כדי לאסוף מתכונים בתחום כפי שהיא מבשלת ב Zafraand Cucharamama, המסעדות הפאן-לטיניות שלה בהובוקן, ניו ג ' רזי. בשנה שעברה היא פתחה Ultramarinos, חנות אמריקה הלטינית ואטליה בישול, גם בהובוקן, ניו ג ' רזי, שם היא מוכרת מרכיבים לטיניים, מזונות מוכנים, שוקולדים מובחרים וקקאו כחול, קו משלה של כמהין עם טעמים לטיניים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כמהיןכמהין
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא וינה Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
יין לכבוד אישה, נמרצת, לא קונפורמיסטית ונחושה, הרמיניה. היא עמלה ללא לאות לטובת הקהילה שלה לחקירה ומאתגרת את הנורמות שנקבעו של זמנה. כריזמטי, מחויב, חלוץ. Herminia, האישה כי השראה Bodegas Viña Herminia. צבע דובדבן בהיר ויפה. מאוד טרי ופירותי, עם ניואנסים וניל עדינים. עגול וחלק על החיך, עם טאנין רך ונעים. יין בלתי נשכח שנועד לעורר את הסיפורים המדהימים שלך וליצור רגעים בלתי נשכחים.