קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות10
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פלאן תירס מתוק עם תירס קומקום

פלאן תירס מתוק עם תירס קומקום
המתכון פלאן תירס מתוק עם תירס קומקום מוכן בעוד כ-24 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חלב, חמאה, תירס אוזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו תירס מת ' י Pakoda-תירס חילבה משאיר Fritters-תירס מתוק s, תירס קומקום מתובל, ו תירס קומקום מייפל בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום עבור קלח וגרעינים בסיר בינוני ולהוסיף חלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להסיר מן החום ואת הכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
תן תלול במשך 1 שעה.
3
הגדר צלחת פאי 9 אינץ ' או 10 עד 15 כוסות קטנות על משטח ברמה.
4
מניחים 1 כוס סוכר בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים כדי להרטיב את כל הסוכר. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולאפשר לבשל עד קרמל מעט.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מן החום בעדינות לסובב עד קרמל מגיע צבע ענבר, איפשהו בין דבש סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
יוצקים קרמל לתוך כלי אפייה (ים) רק כדי מעיל התחתון. אפשר להתקרר לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
מניחים מתלה במרכז תנור מחממים עד 163°. להגדיר מחבת מוכנה (ים) במחבת עוגה מלבנית גדולה, תנור הולנדי או כלי גדול יותר.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר קלח מחלב וסוחט את כל הלחות העודפת בחזרה לחלב. תשליך את קוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
מניחים חלב גרעינים בבלנדר פירה. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, שמנת ומלח הנותרים. הגדר מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם כדי להמיס סוכר. לפצח ביצים לתוך קערת ערבוב בינונית ולהקציף כדי לטרוף באופן מלא. לאחר תערובת חלב מגיע לרתיחה נמוכה, להסיר מן החום בהדרגה לשפוך לתוך ביצים, לטאטא כל הזמן. מסננים תערובת דרך מסננת רשת דקה, ואז בעדינות לשפוך לתוך כלי אפייה (ים).
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
תנור פתוח ולהגדיר תבנית אפייה גדולה מחזיק כלי קטן יותר(ים) במרכז המדף, ולאחר מכן בזהירות לשפוך מים חמים על באמצע הדרך את הצדדים של כלי פלאן (ים). מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ולתקוע כמה חורים גדולים בנייר כסף. אם אפיית flans בודדים קטנים יותר, לבדוק ולסובב לאחר 10 דקות, ולאחר מכן להמשיך לסובב כל 5 דקות. אם אפיית פלאן אחד גדול, לבדוק ולסובב לאחר 30 דקות, ולאחר מכן להמשיך לסובב כל 10 דקות, הפחתת זמן כל 5 דקות פעם פלאן מתחיל להגדיר סביב הקצוות. פלאן נעשה כאשר הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין די jiggly, אבל לא נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ומיד(ובזהירות) הסר פלאן (ים) ממים חמים כדי להתקרר על מתלה. לאחר התקרר לטמפרטורת החדר, רופף לעטוף עם פלסטיק לקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
עבור תירס קומקום: לגרד זרעים שעועית וניל לשפשף אותם לתוך סוכר עם קצות האצבעות שלך עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
פופקורן מתוקפופקורן מתוק
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
14
מערבבים סוכר, שמן, חמאה ומלח בסיר גדול ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים מדי פעם כדי למנוע חימום אחיד. לאחר שהחמאה נמסה במלואה ומתחילה להקציף, מוסיפים גרעיני פופקורן וקינמון. מכסים את הסיר ולנער כל הזמן על החום במשך כמה דקות. פופקורן יתחיל לבלוט; תמשיך לרעוד. Popping יהיה בסופו של דבר איטי, כאשר יש כמה שניות בין כל פופ להסיר סיר מחום ולהמשיך רועד עד כל popping מפסיק. מיד לשפוך על קלף או סיליקון מצופה מחבת גיליון להתפשט באופן שווה. ברגע מגניב, לשבור את כל נתחים גדולים. שמור במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורןגרעיני פופקורן
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
לשרת: אם אתה עשית פלאן גדול, לקבל מגש או צלחת גדולה עם קוטר גדול יותר מאשר מחבת השתמשת. אם אתה עשית flans בודדים, לקבל צלחות רבות כמו flans אתה תגיש. הפעל סכין חיתוך סביב קצה כלי האפייה, כדי להיות בטוח לגרד לאורך כלי השיט כך הקצה פלאן לא משונן. הפוך מגש או צלחת מעל פלאן ובמהירות אבל בזהירות להפוך את כל העניין על כך פלאן נשען הפוך על מגש או צלחת. עבור פלאן גדול, אתה יכול לעזור לו לרפרף החוצה על ידי החזקת הן המחבת ואת המגש ולתת לו כמה שייקים המשרד; עבור כוסות אלומיניום אתה יכול לתקוע חריץ זעיר בחלק העליון כדי לשחרר אותו. אתה יכול להגיד את זה הוא החוצה כאשר קרמל שוטף החוצה סביב פלאן. הרם את המחבת או כוס ישר למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מקשטים כל פרוסה או פלאן בודד עם קומקום תירס וכמה פירות יער טריים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פופקורן מתוקפופקורן מתוק
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום