פלאן תירס מתוק עם תירס קומקום
המתכון פלאן תירס מתוק עם תירס קומקום מוכן בעוד כ-24 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חלב, חמאה, תירס אוזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו תירס מת ' י Pakoda-תירס חילבה משאיר Fritters-תירס מתוק s, תירס קומקום מתובל, ו תירס קומקום מייפל בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מקום עבור קלח וגרעינים בסיר בינוני ולהוסיף חלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להסיר מן החום ואת הכיסוי.
הגדר צלחת פאי 9 אינץ ' או 10 עד 15 כוסות קטנות על משטח ברמה.
מניחים 1 כוס סוכר בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים כדי להרטיב את כל הסוכר. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולאפשר לבשל עד קרמל מעט.
הסר מן החום בעדינות לסובב עד קרמל מגיע צבע ענבר, איפשהו בין דבש סירופ מייפל.
יוצקים קרמל לתוך כלי אפייה (ים) רק כדי מעיל התחתון. אפשר להתקרר לפחות 10 דקות.
מניחים מתלה במרכז תנור מחממים עד 163°. להגדיר מחבת מוכנה (ים) במחבת עוגה מלבנית גדולה, תנור הולנדי או כלי גדול יותר.
הסר קלח מחלב וסוחט את כל הלחות העודפת בחזרה לחלב. תשליך את קוב.
מניחים חלב גרעינים בבלנדר פירה. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לסיר בינוני.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, שמנת ומלח הנותרים. הגדר מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם כדי להמיס סוכר. לפצח ביצים לתוך קערת ערבוב בינונית ולהקציף כדי לטרוף באופן מלא. לאחר תערובת חלב מגיע לרתיחה נמוכה, להסיר מן החום בהדרגה לשפוך לתוך ביצים, לטאטא כל הזמן. מסננים תערובת דרך מסננת רשת דקה, ואז בעדינות לשפוך לתוך כלי אפייה (ים).
תנור פתוח ולהגדיר תבנית אפייה גדולה מחזיק כלי קטן יותר(ים) במרכז המדף, ולאחר מכן בזהירות לשפוך מים חמים על באמצע הדרך את הצדדים של כלי פלאן (ים). מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ולתקוע כמה חורים גדולים בנייר כסף. אם אפיית flans בודדים קטנים יותר, לבדוק ולסובב לאחר 10 דקות, ולאחר מכן להמשיך לסובב כל 5 דקות. אם אפיית פלאן אחד גדול, לבדוק ולסובב לאחר 30 דקות, ולאחר מכן להמשיך לסובב כל 10 דקות, הפחתת זמן כל 5 דקות פעם פלאן מתחיל להגדיר סביב הקצוות. פלאן נעשה כאשר הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין די jiggly, אבל לא נוזלי.
הסר מהתנור ומיד(ובזהירות) הסר פלאן (ים) ממים חמים כדי להתקרר על מתלה. לאחר התקרר לטמפרטורת החדר, רופף לעטוף עם פלסטיק לקרר לילה.
עבור תירס קומקום: לגרד זרעים שעועית וניל לשפשף אותם לתוך סוכר עם קצות האצבעות שלך עד מופץ באופן שווה.
מערבבים סוכר, שמן, חמאה ומלח בסיר גדול ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים מדי פעם כדי למנוע חימום אחיד. לאחר שהחמאה נמסה במלואה ומתחילה להקציף, מוסיפים גרעיני פופקורן וקינמון. מכסים את הסיר ולנער כל הזמן על החום במשך כמה דקות. פופקורן יתחיל לבלוט; תמשיך לרעוד. Popping יהיה בסופו של דבר איטי, כאשר יש כמה שניות בין כל פופ להסיר סיר מחום ולהמשיך רועד עד כל popping מפסיק. מיד לשפוך על קלף או סיליקון מצופה מחבת גיליון להתפשט באופן שווה. ברגע מגניב, לשבור את כל נתחים גדולים. שמור במיכל אטום.
לשרת: אם אתה עשית פלאן גדול, לקבל מגש או צלחת גדולה עם קוטר גדול יותר מאשר מחבת השתמשת. אם אתה עשית flans בודדים, לקבל צלחות רבות כמו flans אתה תגיש. הפעל סכין חיתוך סביב קצה כלי האפייה, כדי להיות בטוח לגרד לאורך כלי השיט כך הקצה פלאן לא משונן. הפוך מגש או צלחת מעל פלאן ובמהירות אבל בזהירות להפוך את כל העניין על כך פלאן נשען הפוך על מגש או צלחת. עבור פלאן גדול, אתה יכול לעזור לו לרפרף החוצה על ידי החזקת הן המחבת ואת המגש ולתת לו כמה שייקים המשרד; עבור כוסות אלומיניום אתה יכול לתקוע חריץ זעיר בחלק העליון כדי לשחרר אותו. אתה יכול להגיד את זה הוא החוצה כאשר קרמל שוטף החוצה סביב פלאן. הרם את המחבת או כוס ישר למעלה.
מקשטים כל פרוסה או פלאן בודד עם קומקום תירס וכמה פירות יער טריים, אם תרצה בכך.