פלאפל ישראלי הוא טבעוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, טחינה, עד 6 פיתות לחמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו פלאפל ישראלי, פלאפל, איך לעשות פלאפל / פלאפל עם חומוס, ו Cholent דל שומן: Chaminc הישראלי Chamin (בשר כשר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך רוטב טחינה
מרכיבים שתצטרך
טחינה
עצם הודו וצוואר הודו
2
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את כל החומרים ו 1/4 כוס מים. תהליך לתוך הדבק חלקה. (לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע קדימה ומקורר, מכוסה, עד 1 יום.)
תערובת יכולה להתבצע קדימה ומקורר, מכוסה, עד 1 יום.)
2
במחבת רדודה גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום שמן 3 אינץ ' עד מדחום רושם 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
באמצעות 2 כפיות או כף פלאפל, ליצור תערובת לתוך כדורי קוטר 1 אינץ ' או דיסקים. עבודה בקבוצות של 5, נמוך בזהירות לתוך שמן חם ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב עמוק, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
ניקוז על מגבות נייר. חזור על מטגנים הנותרים פלאפל, החזרת שמן ל 177° בין כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מחלקים כדורי פלאפל בין כיסי פיתה. הכנס עגבניות חתוכות לקוביות, בצל, פלפל, מלפפון, לפת כבושה, ו amba מנגו.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)