קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פלורנטין

פלורנטין
פלורנטין הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קמח, קליפת תפוז מסוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלורנטין, פלורנטין, ו פלורנטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, מערבבים יחד 1/2 כוס כל שמנת וסוכר כבדים ו 3 כפות חמאה ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר אותו מהחום ומערבבים 1 1/4 כוסות שקדים קצוצים דק, 3/4 כוס קצוצה דק קליפת תפוז מסוכר, ו 1/3 כוס קמח. זרוק את הבלילה מכף לתוך תלוליות על 3 סנטימטרים זה מזה על משומן קל floured יריעות עוגיות ולשטח כל עוגייה עם מרית רטובה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גליל פירותגליל פירות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
אופים את העוגיות בתנור מתון (350°F) במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר אותם מהתנור ולתת להם לעמוד במשך כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר את העוגיות מתלה חוט, לתת להם להתקרר לחלוטין, ולהפיץ אותם עם זיגוג שוקולד. תרגיע אותם.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
זיגוג שוקולד
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
7
ממיסים 1 גרם כל שוקולד לא ממותק ושוקולד מתוק לבישול מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
מוסיפים 2 כפות חמאה 1 כפית דבש ומערבבים את הזיגוג עד החמאה נמסה. לקבלת זיגוג קל יותר, להשתמש שוקולד מריר מותך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
9
הערות מתכון
10
השתמש במרית קיזוז קטנה כדי להפיץ את הבצק לתוך סיבובים דקים על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
השתמש 2 אונקיות שוקולד למחצה, נמס, עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
מתוך ספר עוגיות גורמה: המתכון הטוב ביותר יחיד מכל שנה 1941-2009 על ידי Condé Nast Publications. זכויות יוצרים © 2010 by Condé Nast Publications; photographs copyright © 2010 by Condé Nast Publications. פורסם על ידי Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות